Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Droom je van een leuke eengezinswoning waar comfort en ruimte samenkomen? Deze jonge eengezinswoning in de geliefde wijk Weidevenne biedt het allemaal. Met een royale badkamer, een zonnige tuin en een energielabel A, is dit de ideale plek voor een jong gezin of starters die op zoek zijn naar een kindvriendelijke omgeving. De open keuken en twee ruime slaapkamers maken het plaatje compleet. Voel je welkom en ontdek jouw nieuwe thuis!

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Jonge eengezinswoning: 
Royale badkamer: Ontspanning gegarandeerd.
Energielabel A: Duurzaam wonen, lage energiekosten.
Zonnige tuin: Geniet van lange zomeravonden buiten.
Geliefde Weidevenne: Een warme buurt met alle voorzieningen nabij.
Kindvriendelijke omgeving: Veilig en plezierig opgroeien.
2 slaapkamers: Ruimte voor iedereen.
Open keuken: Het hart van het huis, waar koken en leven samenkomen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in deze fijne eengezinswoning en voel direct de warme sfeer die de ruime woonkamer uitademt. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een uitnodigende blik op de zonnige tuin. De open keuken, het kloppende hart van het huis, is uitgerust met apparatuur en nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden terwijl je kletst met familie of vrienden.

De twee slaapkamers zijn jouw persoonlijke oases van rust. De master bedroom, met voldoende ruimte voor een kingsize bed, straalt een serene kalmte uit. De tweede slaapkamer op de zolderverdieping is perfect als kinderkamer of werkkamer, afhankelijk van jouw levensfase en behoeften.

De royale badkamer is een toonbeeld van luxe. Met een ruime inloopdouche, een dubbele wastafel en hoogwaardige afwerking begin je hier elke dag fris en ontspannen. Het energielabel A zorgt ervoor dat je niet alleen comfortabel, maar ook milieubewust woont. Lage stookkosten en een kleine ecologische voetafdruk maken dit huis tot een verantwoorde keuze. Hier heb je de mogelijkheid om de badkamer te verkleinen en een extra slaapkamer te realiseren. 

De wijk Weidevenne is een plek waar buren elkaar nog kennen en kinderen veilig op straat kunnen spelen. Scholen, winkels en groen zijn allemaal op loopafstand. De zonnige tuin, gelegen op het zuiden, is jouw privé-plek om te genieten van de buitenlucht. Of je nu houdt van tuinieren, barbecuen of simpelweg ontspannen met een boek, deze tuin voldoet aan al jouw wensen.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je de kriebels al bij het idee van jouw nieuwe thuis? Wacht dan niet langer en neem de stap naar een leven vol geluk en comfort. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging in. Dit huis, in deze buurt, met deze voorzieningen, is een kans die je niet wilt missen. Maak van dit huis jouw thuis en begin aan een nieuw hoofdstuk vol mooie herinneringen. Tot snel in Weidevenne!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 125
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 125
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend