Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil je ruim & rustig wonen en het buitengebied om de hoek, maar ook alle voorzieningen in de buurt? Deze vrijstaande woning in landelijke stijl is goed voor ruim 160 vierkante meter wooncomfort, een prachtig aangelegde tuin met vijver en overkapping en een garage-werkplaats van ruim 20 vierkante meter.

Ga jij hier je eigen paleisje van maken? In de woonkamer met pvc-vloer is alle ruimte om helemaal je eigen sfeer te creëren. Het balkenplafond en de gesloten gashaard zijn alvast een goed begin voor een knusse zitplek. Ook de eetkamer nodigt uit om lekker lang te tafelen met gezin, familie en vrienden. De woonkeuken met granieten aanrechtbladen is van alle gemakken voorzien, en heeft de ruimte om lekker uitgebreid te kokkerellen en beschikt over een professionele biertap! En komende zomer geniet je van een prachtig aangelegde tuin met vijver, zonneterras en overkapping. Op de bovenverdiepingen zijn 5 slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel B.

Locatie De Ouverturestraat is gelegen in het Enschedese dorp Glanerbrug. Binnenkort wordt de inrichting van de straat aangepakt: de straat wordt smaller en er komt meer groen in de straat. Op de grens van de stad en vlak bij Duitsland voorziet Glanerbrug in alle behoeften om lekker te leven: basisonderwijs, winkelstraten, sportverenigingen en de natuur op steenworp afstand. En wil je toch even de sfeer van de stad opsnuiven? In 20 minuten fiets je naar het centrum van Enschede.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: 'Zeer fraaie, ruime, energiezuinige en goed onderhouden vrijstaande woning met ruime prachtige aangelegde tuin en aan de achterzijde een overkapping-carport met bergingen en werkruimte'.

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto op de oprit onder de carport en kom binnen in de hal met het aparte toilet. Vervolgens kom je binnen tussen de woon- en eetkamer. Rechts is de woonkamer met uitzicht op de voortuin, en links de eetkamer. Vanuit de eetkamer kom je binnen in de gesloten keuken met eiland, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koel-vries combinatie, biertap en aparte warmwaterboiler (2023). Naast de keuken is een praktische berging met dubbele openslaande garagedeuren.

1e verdieping: Via de vaste houten trap in de hal bereiken we de overloop op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers hebben een vaste kast met schuifdeuren, en een slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het balkon. De luxe badkamer is lekker ruim en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, toilet en designradiator.

2e verdieping: Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping, hier zijn nog twee lichte slaapkamers en veel extra bergruimte met CV-opstelling.

Tuin: De achtertuin bereiken we via de buitendeuren in de keuken, via de poort aan de zijkant van de woning of vanaf de Preludestraat aan de achterzijde van de tuin. Daar kom je binnen via dubbele openslaande garagedeuren om vervolgens bij de grote berging-werkruimte uit te komen met extra hoge overkapping.

De tuin op het oosten is professioneel aangelegd met aandacht voor diversiteit. Zo is er een groot vlonderterras met daarnaast een vijver met rotspartijen en diverse (tropische) planten. De vlonder loopt door onder de grote houten overkapping, zo vormen alle elementen van de tuin een mooi geheel. Deze zomer vier jij vakantie in je eigen achtertuin!

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1990 - Perceeloppervlakte: 529 m2. - Woonoppervlakte: 161 m2. - Inhoud: 599 m3. - Externe bergruimte-werkruimte: 20,8 m2 - Tuin oriëntatie oost. - Tuin aanleg van 2018 - Volledig geïsoleerd. - Aparte boiler in keuken (2023) en eigen biertap - Keuken renovatie van 2010 - Badkamer renovatie van 2009 - HR-combi-ketel (Intergas, 2023, eigendom) - Gedeeltelijke vloerverwarming (afgekoppeld) - Energielabel: B - 12 zonnepanelen van 2023 - Buitenschilderwerk van 2019 - Internet: glasvezel. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Deze woning is ERA-Exclusief: Wij geven alle woningen die erg bijzonder zijn een aparte vermelding. Dit kan de prijs zijn, maar ook de architectuur, ligging of historie wat zo uniek kan zijn dan we van een exclusieve woning kunnen spreken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 599

Overige

Perceel oppervlakte 529

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 599

Overige

Perceel oppervlakte 529

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede