Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze twee-onder-een-kapwoning aan de Lipperkerkstraat in Enschede heeft zoveel pluspunten dat het bijna te veel is om op te noemen. Wil je een sfeervolle woning met drie slaapkamers, hou je van een authentieke stijl én wil je een grote tuin en garage? Lees dan even verder!

Met behoud van de authentieke sfeer is deze woning uit 1927 door de jaren heen goed onderhouden en gemoderniseerd. Zo beschik je over een moderne badkamer, zijn muren en vloeren piekfijn in orde en is de zolderverdieping onder het mansardedak aangepakt. De originele granitovloer in de gang en het glas-in-loodraam herinneren ons aan die karakteristieke jaren ’30.

Wat ook typisch is voor de jaren ’30 is de langgerekte benedenverdieping met de badkamer in de aanbouw achter de keuken. Gelukkig is de inrichting van de badkamer wel helemaal van deze tijd: je beschikt over een ruime inloopdouche met regendouche, een ligbad, designradiator en wastafelmeubel.

De woonkamer is lekker licht en ruim genoeg voor een comfortabele zithoek en eettafel. De dichte keuken is voorzien van een dubbele gootsteen, gasfornuis met afzuigkap, oven, een koelkast en vaatwasser.

En dan de tuin! Je krijgt er een flink stuk grond bij, op het zuiden, netjes onderhouden en met alle ruimte voor zon en schaduw. Loop je door naar achteren dan kom je uit bij de grote garage van maar liefst 36 vierkante meter.

Locatie De wijk Velve-Lindenhof kenmerkt zich door een variëteit aan woningen en is mede door de ligging dicht bij het centrum erg populair. Vlakbij is het mooie Wooldrikspark met kinderboerderij en theehuis, en in de buurt zijn diverse scholen en ondernemers. Het centrum is ongeveer 10 minuten fietsen, en het grote MIRO-winkelcentrum is om de hoek.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: ''Tuin op het zuiden en een ruime garage.''

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen in de hal met trapopgang en vervolgens in de woonkamer. Links is de knusse zithoek en rechts ruimte voor de eettafel. De nette laminaatvloer loopt door in de dichte keuken, met daarachter een bijkeuken, apart toilet en de badkamer.

1e verdieping: Vanaf de overloop met wastafel heb je toegang tot drie slaapkamers met schuifdeuren. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde, en er zijn twee kleinere slaapkamers onder de dakkapel en aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Ook deze verdieping is weer voorzien van een nette laminaatvloer.

2e verdieping: De zolderverdieping bereik je met een vaste trap. Onder het (geïsoleerde) dak is een nette ruimte die heel geschikt is voor bijvoorbeeld extra opbergruimte.

Tuin: De achtertuin bereiken we vanuit de bijkeuken, via de poort aan de zijkant van de woning of de poort achter in de tuin. Deels bestraat en genoeg ruimte voor groen, hier kom je de zomer wel door! Helemaal achter in de tuin is een pad naar de garage met kanteldeur.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1927. - Perceeloppervlakte: 224 m2. - Woonoppervlakte: 83,9 m2. - Inhoud: 284 m3. - Garage: 36 m2. - Tuin op het zuiden - Dakisolatie. - Kozijnen: hout en kunststof - Dubbele beglazing, deels enkel glas - HR-combi-ketel 2020 (huur). - Energielabel: D - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 266
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 266
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede