Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volumineuze en uitgebouwde jaren ‘30 geschakelde tussenwoning!

KIJK OOK NAAR DE VIDEO!

Mooi gelegen aan de rand van de gewilde woonwijk “De Noork”, nabij scholen, winkelvoorzieningen, sportfaciliteiten, uitvalswegen en het Hengelose centrum op fietsafstand: sfeervolle uitgebouwde goed onderhouden JAREN DERTIG WONING. Ruimer dan in deze tussenwoning gaat u het niet vinden! Deze woning beschikt namelijk over 6 slaapkamers en twee badkamers. Behalve dat de woning met uitbouw ruim bemeten is er ook aanzienlijk in de woning geïnvesteerd: een nieuwe keuken in landelijke stijl en een moderne badkamer op de begane grond met aansluitend twee slaapkamers. Tevens is de zolder geïsoleerd en qua uitstraling getransformeerd. Werken aan huis, dubbele bewoning of slapen en baden op de begane grond is hier goed mogelijk door de aanbouw achter het huis, die bestaat uit een berging , twee slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een douche, toilet en een vaste wastafel. Deze aanbouw is met het creëren van een toegangsdeur eenvoudig bereikbaar te maken vanuit de hoofdbouw. De onderhoudsvriendelijke tuin is op het westen gesitueerd. De sfeerverhogende authentieke elementen uit deze bouwperiode: glas-in-lood, brede dakoverstekken, paneeldeuren, hoge plafonds en vaste kasten, een ruime erker en dakkapellen bevestigen comfortabel wonen in een nostalgische sfeer met veel ruimte voor het hele gezin!

Indeling begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast en trapopgang naar 1e verdieping, de royale woonkamer met erker is voorzien van een laminaatvloer, kelderkast, open haard en openslaande tuindeuren naar het terras. De dichte keuken is voorzien van een verzonken spoelbak, granieten aanrechtblad, riant fornuis met 5-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser; bijkeuken met wasmachine en drogeraansluiting, wandcloset met fontein.
Aanbouw begane grond: In spouw opgetrokken stenen berging, 2 slaapkamers, gerenoveerd in 2017 en badkamer met douche, wastafel en toilet (2017).

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, badkamer met ligbad/douchecombinatie, wastafel en wandcloset en 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot het platte dak en 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

2e verdieping:
Deze is te bereiken via een vaste trap, deze zolderkamer beschikt over dakkapellen aan de voor- en achterzijde van het pand.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1937, -Woonoppervlak: 166 m², -kub inhoud 562 m³, -Externe bergruimte 11 m² - perceel 202 m²
-Energielabel E
-C.V. en warm water door C.V.-combiketel, merk Remeha HR, bouwjaar 2011, in eigendom
-In de aanbouw bevindt zich een 2e cv-combiketel, merk Atag HR, bouwjaar 2017 in eigendom
-Instapklare woning, fraai verbouwd en goed onderhouden
-De woning is geschikt voor veel doelgroepen bijvoorbeeld een eigen praktijk of bedrijf/kantoor aan huis met separate entree
-De achtertuin is 20 meter diep en 3 meter breed, ligging op het westen


N.B.: Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 562
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 202
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 562
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 202
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Dorrestijn Makelaardij