Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek gemoderniseerd appartement met inpandige garage! Wij bieden dit riante appartement aan welke beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en 2 ruime slaapkamers. In 2019 is het appartement flink onder handen genomen en is er onder andere een nieuwe badkamer, nieuwe keuken en nieuw toilet geplaatst. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een eigen tuintje met terras. Uniek aan dit appartement is dat u vanuit de woonkamer een tussenhal bereikt welke toegang geeft tot de garage. Op dit moment is hier een extra hobbyruimte gecreëerd. Op het afgesloten achtergelegen terrein is er een mogelijkheid om de auto te parkeren. Nog meer bergruimte is aanwezig in een eigen berging op de begane grond.

Locatie: Op levendige locatie! Het centrum en treinstation liggen op loopafstand van het complex. De treinen zijn zelfs te zien vanuit het appartement. Daarnaast zijn alle voorzieningen, zoals supermarkt, in de nabijheid gelegen. De fietssnelweg F35 ligt direct naast het appartementencomplex, ideaal! Het plein voor het appartementencomplex zal op korte termijn worden aangepakt en zal veranderen van grijs naar groen.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Dit moderne appartement op de begane grond beschikt over een royale woonkamer met veel licht en leuk uitzicht over een levendig plein!

Indeling van de het appartement Begane grond: ruime hal/entree, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met douche, radiator en badkamermeubel met wastafel, apart toilet met fontein, riante woonkamer met open keuken en deur naar terras, tussenhal, in gebruik als werkkamer, geïsoleerde garage.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1996 - Woonoppervlakte: 103 m2 - Inhoud: 370 m3 - De VVE kosten bedragen ca € 140,- per maand. - CV-installatie: Remeha Quinta 2009, eigendom. - Het appartement is voorzien van elektrische screens en airco in zowel de woonkamer als de hoofdslaapkamer. - Naast de inpandig te bereiken garage is er ook nog een aparte berging. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV