Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime half vrijstaande woning op een gewilde plek in Hengelo!

Bij binnenkomst van deze leuke woning valt direct de vele lichtinval op. Naast de grote ramen in de woonkamer beschikt de ruime woonkeuken over extra lichtkoepels. Dit is een heerlijke plek om te zitten! Gezellig samen eten of borrelen met vrienden, lekker bakken op zondagmiddag met de kids of gewoon 's morgens genieten van een lekker kopje koffie met de krant erbij. Beide vertrekken worden van elkaar gescheiden door en-suite deuren. De gashaarden in de woonkamer en keuken bieden extra veel sfeer en warmte op koude dagen, daarentegen maakt de airco op de begane grond en eerste verdieping de woning aangenaam op warme dagen. De badkamer is wel echt een eyecatcher, ruim opgezet en geplaatst in 2021, je kunt hier samen aan de dubbele wastafel je tanden poetsen. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers naast de 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de zolder, die ook nog een hele grote bergruimte heeft. De tuin die noordwest gelegen is biedt meerdere plekken om te zitten en is makkelijk in onderhoud. Nog een must is de eigen oprit met carport. Altijd een plekje voor de auto en je loopt vervolgens droog naar binnen.

Locatie: De woning is gelegen aan een rustige straat in een fijne rustige buurt. Er is hier veel groen in de omgeving. Binnen 10 minuten fietsen ben je in de binnenstad van Hengelo, maar ook het geliefde winkelcentrum Hasselo waar je echt voor alle boodschappen terecht kunt is op 5 minuten fietsafstand. Met de auto zit je in 3 minuten op de A1 of A35. Parkeren is in de buurt geen probleem, naast je eigen oprit zijn er volop parkeerhavens in de straat aanwezig.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Laat je verrassen door het licht en de ruimte die deze woning te bieden heeft!

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree met toilet en fontein, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping, woonkamer met gashaard, ruime woonkeuken met gashaard, inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren, bijkeuken met wasmachine aansluiting en berging. Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping, 3 slaapkamers waarvan de grootste met balkon, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet. Tweede verdieping: slaapkamer, bergruimte met CV-installatie. Tuin: Noordwest gelegen, grotendeels betegeld.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1990 - Perceeloppervlakte: 268 m2 - Woonoppervlakte: 159 m2 - Inhoud: 565 m3 - Isolatie: dakisolatie - gevelisolatie aannemelijk - gedeeltelijk dubbel glas - begane grond vloer isolatie - Cv-installatie: Remeha 2011 eigendom - Buitenschilderwerk 2022 - Vloerverwarming aanwezig op begane grond m.u.v. toilet en berging - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 565

Overige

Perceel oppervlakte 268

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 565

Overige

Perceel oppervlakte 268

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV