Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet! Leuke eengezinswoning in het Tuindorp!

Welkom thuis in deze leuke hoekwoning gelegen aan een rustige eenrichtingsweg in de gewilde buurt Tuindorp-Zuid. Laat je verwelkomen door de hoeveelheid aan natuurlijk licht die in de doorzon woonkamer binnen valt. Door de openslaande tuindeuren stap je gemakkelijk de tuin in die zuidoost gelegen ligt en laat je binnen naadloos overvloeien in buiten. In deze tuin is altijd wel een fijn plekje te vinden in de zon of in de schaduw. Of beschut onder de zonwering. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Via de vlizotrap kom je op de tweede verdieping waar de CV geïnstalleerd is en waar een zee aan bergruimte is.

Locatie: De woning is rustig gelegen in de zeer gewilde wijk Tuindorp 't Lansink. Er zijn volop voorzieningen in de buurt zoals meerdere supermarkten en winkels, het geliefde Tuindorpbad, meerdere basisscholen en kinderopvang, de uitvalswegen A1 en A35 en het gezellige stadscentrum van Hengelo is ook slechts op een paar minuten fietsen gelegen.

Indeling: Begane grond: entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, doorzon woonkamer met openslaande tuindeuren, dichte keuken met apparatuur, wasmachineaansluiting en berging. Eerste verdieping: overloop, badkamer met een douche/wastafel en toilet, drie slaapkamers. Tweede verdieping: middels vlizotrap te bereiken bergzolder met CV-installatie. Tuin: zuidoost gelegen, met veel groen, een beschut afdak en achterom. Daarnaast is er een mogelijkheid om parkeren op eigen grond te creëren aan de voorzijde van de woning.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Deze woning biedt een ideale kans voor starters om hun woondromen waar te maken."

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1952 - Woonoppervlakte: 78 m2 - Inhoud: 297 m3 - Perceeloppervlakte: 235 m2 - CV-ketel: Vaillant 1998 eigendom - Isolatie: dakisolatie - grotendeels dubbel glas - gevelisolatie - Energielabel E - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie en een ouderdomsclausule opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 297

Overige

Perceel oppervlakte 235

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 297

Overige

Perceel oppervlakte 235

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV