Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze volledig gerenoveerde tussenwoning op een fijne, groene plek in de Hasseler Es!

Wij bieden deze compleet gerenoveerde woning aan, die gelegen is op een heerlijke rustige plek in Hengelo met veel groen in de omgeving. In deze woning hoef je niet te klussen. Je kunt hier letterlijk de dozen uitpakken en er gaan wonen. Deze woning heeft een heerlijk lichte woonkamer, met een ruime open keuken met heel veel bergruimte. Door de openslaande tuindeuren verbind je in een handomdraai binnen met buiten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een prachtig moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Ook is er een aparte ruimte waar de wasmachine en droger gesitueerd zijn. Met een vlizotrap kom je op de tweede verdieping waar zich een ruime bergzolder bevindt. Naast de woning is ook de achtertuin goed onder handen genomen, en is dit een heerlijke plek om te vertoeven. De tuin ligt zuidwest dus aan zon geen gebrek.

Locatie: De woning ligt aan een rustige staat aan de rand van de geliefde woonwijk Hasseler Es met al haar voorzieningen en het grote winkelcentrum Hasselo. Een zeer kindvriendelijke wijk met veel speelgelegenheid zoals het speeltuintje vlak achter de woning en meerdere basisscholen. Aan de achterkant van de woning staan veel bomen en is een vijver gesitueerd. Het buitengebied is letterlijk om de hoek met vele leuke wandelpaden en op de fiets bereik je snel het Lonnekermeer, Hulsbeek en Hof Espelo waar het heerlijk recreëren is. Ook zit je met de auto in letterlijk enkele tellen op de A1 of A35

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, aparte hal met toilet en trapopgang naar eerste verdieping, woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Eerste verdieping: overloop met aparte kast voor wasmachine en droger, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Tweede verdieping: Doormiddel van vlizotrap te bereiken bergzolder. Tuin: zuidwest gelegen, volledig betegeld, met houten berging alsook een poort t.b.v. achterom.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1983 Perceeloppervlakte: 131 m2 Woonoppervlakte: 84 m2 Inhoud: 354 m3 Isolatie: dakisolatie - gevelisolatie aannemelijk - gedeeltelijk dubbel glas - begane grond vloer isolatie - kruipruimte bodemisolatie. CV-Installatie: Vaillant HR-Gaswandketel VHR NL 18-22 C (eigendom) Vloerverwarming: gehele begane grond en badkamer Zonnepanelen 10 stuks (eigendom) Waterontharder aanwezig Buitenschilderwerk 2023 professioneel De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 131
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 131
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV