Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de wijk Hart van Zuid staat deze moderne en nette afgewerkte woning met tuin. De woning is gesitueerd op circa 5 loopminuten van het NS-station en centrum. Op loopafstand is het nieuwe winkelcentrum Dikkersplein gelegen

De woning is energiezuinig (label A) en volledig voorzien van HR ++ glas. Deze nette woning is instapklaar en beschikt over een moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur en luxe badkamer.

De vrij gelegen, verzorgde en diepe achtertuin beschikt over een terras en een houten berging. U kunt volop van de zon genieten op het terras achterin de tuin! Aan de voorzijde kunt u meerdere auto’s op de openbare parkeerplaatsen parkeren. Ook aan de achterzijde is voldoende plaats om uw auto te parkeren.

Indeling:

Begane grond: Entree/hal, toilet met wandcloset en fontein. L- vormige woonkamer met veel lichtinval en toegang tot de tuin. Luxe, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals: vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigschouw, koelkast en een combi – magnetron. De gehele begane grond beschikt over vloerverwarming

Eerste verdieping: Ruime overloop met aparte wasberging, luxe badkamer met designradiator, wastafel met wastafelmeubel, wandcloset en fraaie douchecabine, 3 slaapkamers. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden: - Bouwjaar: 2015; - Perceeloppervlakte: 145 m2 - Woonoppervlak: 84 m2 - Inhoud: ca. 299 m3 - Kale huurprijs € 1.075,- per maand - Servicekosten € 50,- per maand - Centrale verwarming (stadsverwarming) en warmwatervoorziening (warmtewisselaar) in combinatie met vloerverwarming; - Loopafstand van het centrum en station - Beschikbaar per 1 juni 2024. - Roken is alleen toegestaan op het balkon. - Huisdieren zijn helaas niet toegestaan - Verhuurder heeft voorkeur een langdurige huurperiode met inachtneming van minimaal twee jaar.

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor dat de woning wordt toegewezen zal er eerst een inkomenscheck plaatsvinden. Tevens zal een kredietcheck worden uitgevoerd.

Om in aanmerking te komen voor deze woning geldt er een inkomenseis van 2.7 keer de totale maandhuur bij een 1-persoonshuishouden. Bij een tweepersoonshuishouden is dit 3.5 keer de totale maandhuur. Dit betreft het netto-inkomen.

Reageren kan uitsluitend per email.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV