Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer net en goed geïsoleerd appartement met eigen parkeerplek gelegen op een super gewilde locatie!

Wij bieden dit ruime 3-kamer appartement aan welke is gelegen in het stadscentrum van Hengelo, hierdoor zijn alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. Tevens is het station op loopafstand. Hoewel hier alle gezelligheid en voorzieningen van de stad aanwezig zijn, is het ook rustig wonen. Ook is parkeren geen probleem, er is een eigen parkeerplaats in de kelder van het complex aanwezig. In het appartement is een half open keuken aanwezig, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en aparte douche.

Locatie: Niet alleen de locatie is uitzonderlijk maar heb jij het heerlijke balkon gelegen op het zuiden al gezien? Het is een heerlijk overdekt balkon met glazen zijschermen waar het prima vertoeven is.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Hoewel de verkoper hier met veel plezier woont is de verkoper toe aan de volgende stap. De locatie, het uitzicht en het veilige gevoel heeft voor vele jaren woonplezier gezorgd. Ben jij de volgende die hiervan gaat genieten?"

Indeling: Complex: entree aan de zijkant van het complex met belpaneel, entree met toegang tot de lift en het trappenhuis en toegang tot de kelder. Kelder: eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder, inpandige berging en een afgesloten fietsenstalling. 6e verdieping: hal/entree, meterkast, toilet met fonteintje, betegelde bijkeuken met wasmachine/droger/vaatwasser, slaapkamer met toegang tot balkon, badkamer met toilet, ligbad, douche, wastafel met wastafelmeubel en een radiator, aangrenzend toegang tot tweede slaapkamer, een ruime woonkamer met toegang tot het balkon, eetkamer en een open keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, wasemkap en koelkast.

Verder nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1998 Woonoppervlakte: 99 m2 Inhoud: 354 m3 Isolatie: dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, dubbelglas; volledig geïsoleerd CV-installatie: Remeha 2024 eigendom Toegang van de flat is rolstoelvriendelijk door elektrische toegangsdeuren VvE bijdrage: ca. € 333,23,- De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV