Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een goed onderhouden appartement dat direct betrokken kan worden?

Dan is de Marco Pololaan 337 in Utrecht precies wat je zoekt. Uitkijkende vanaf de bovenste verdieping op een mooi park voor de deur, met een royaal woonoppervlakte van ongeveer 79 m2 biedt dit appartement voldoende ruimte. Het beschikt over drie ruime slaapkamers, eigentijds sanitair en een breed balkon dat over de gehele breedte van de woning loopt. Bovendien verkeert dit appartement in uitstekende staat en is direct bewoonbaar.

De locatie van dit appartement in de wijk Kanaleneiland-Zuid is werkelijk ideaal. Je hebt hier toegang tot alle voorzieningen die je maar nodig zou kunnen hebben. Je kunt gemakkelijk winkelen in de nabijgelegen winkelcentra Nova en de Utrechtse woonboulevard, en er zijn diverse supermarkten voor al je boodschappen. Bovendien vind je in de buurt tal van gezellige eetgelegenheden, en kun je genieten van wandelingen in Park Transwijk. Kortom, dit appartement is perfect gelegen! Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, met bus en tram voor de deur. Openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot de snelwegen A2 en A12.

Bijzonderheden
- Bovenste woonlaag
- Geen blokverwarming
- Betrekkelijk rustige buurt
- Drie slaapkamers
- Goed onderhouden
- Een woning breed balkon
- Voorzieningen nabij
- Goede bereikbaarheid
- Energielabel G
- Actieve VVE
- Servicekosten bedragen € 181,- per maand
- Meerjarenonderhoudsplan aanwezig

Aanvullende informatie: In maart komt er spouwmuurisolatie en de gehele flat doorloopt een renovatie waardoor het energielabel van G zal veranderen naar een hogere waardering.

Op de begane grond bevindt zich het appartementencomplex met een centrale entree en intercomsysteem. Via de trap of de lift bereik je de zesde verdieping, waar het appartement gelegen is.

Zodra je de woning binnenkomt, stap je in een hal die leidt naar de woonkamer en doorloopt naar een tweede hal. Deze tweede hal is smaakvol ingericht met een donkere vloer en witte muren, en biedt toegang tot twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en de eetkamer.

De woonkamer is ruim van opzet en smaakvol ingericht in neutrale kleuren, waardoor je hier je eigen persoonlijke stijl kunt toevoegen. Het is een ideale ruimte om samen te komen, te ontspannen en te dineren.

De kleurrijke keuken is voorzien van witte kasten met grijze handgrepen en een mooi aanrechtblad. Hier vind je een fornuis, aansluitingen voor koelkast en wasmachine. In de keuken hangt een Remeha CV ketel bj. 2021.

De charmante badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, glazen douchecabine en zwevend toilet. Tevens vind je hier donkere vloertegels met witte wandtegels.

Elke kamer is zeer geschikt als slaapkamer. De grootste slaapkamer heeft openslaande deuren naar een balkon, waardoor je gemakkelijk buiten kunt komen. Afhankelijk van je behoeften kunnen de kamers ook dienst doen als kantoorruimte, kinderkamer of hobbyruimte. Je hebt alle vrijheid om de kamers naar eigen inzicht in te richten.

Het unieke aan deze woning is dat het geen blokverwarming heeft dus lagere maandlasten ten opzichte van de andere woonlagen in deze flatwoning.

Bovendien heeft het appartement een ruim balkon dat zich over de gehele breedte van de woning uitstrekt. Dit biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van zomeravonden.

BEZICHTIGEN/BIEDEN

Deze woning bezichtigen? Plan een afspraak in via 085-0041288 of mail naar [email protected]

De verkoop door verkoper(s) blijft te allen tijde onder voorbehoud van gunning. Naast de publicatie op Funda kunnen we u per mail voorzien van meer informatie over de woning, het woningdossier, het plannen van een bezichtiging, bieden op de woning en eventuele bijkomende kosten.

OVERDRACHT
Overdracht via notaris mr. Bart Jorissen van Buma Algera Notariaat B.V. te Amsterdam

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 79
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 11.5
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 79
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 11.5
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bliss Makelaars