Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een riante en duurzame woning waar je met je gezin comfortabel kunt wonen en genieten van de rustige omgeving? Dan is deze geschakelde hoekwoning met garage beslist iets voor jou. De woning ligt aan een mooie laan aan de rand van het prachtige Leusden-zuid. Alle faciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar. Deze woning is praktisch ingedeeld en heeft een erker aan de voorzijde en een royale uitbouw aan de achterzijde. De dakkapel aan de voor- en aan achterzijde zorgen voor veel extra leefruimte. En wat zo mooi is, de woning is voorzien van maar liefst 9 zonnepanelen, is goed geïsoleerd en heeft energielabel A. Daarmee ben je al zeer goed op weg naar een duurzame toekomst. Heb jij interesse en wil je deze woning bezichtigen? Bel Snel en maak een afspraak. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Overdekte entree, met carport met licht koepel, voordeur en deur naar de garage. Hal met garderobe, trap naar de verdieping, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, deur naar de woonkamer. De Royale woonkamer heeft aan de voorzijde een mooie grote erker met inbouwspots en aan de achterzijde is deze woning uitgebouwd met een serre. De woning heeft een grote living met een gezellige pallet-kachel en is een fijne plek voor het hele gezin. Aan de achterzijde is een grote leefkeuken met ruimte voor een grote eethoek. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder: een rvs-afzuigkap, een 5-pits-gasfornuis, een combi-oven, een vaatwasser en een koelkast. De keuken bevindt zich aan de tuinzijde, zodat je met gemak je hapjes, drankjes en of het diner direct in de tuin kunt uitserveren.

1e verdieping: Overloop, een inpandige berg-/wasruimte met aansluitpunten voor wasapparatuur. Er zijn 2 zeer ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom met grote inpandige kasten voorzien van veel bergruimte en een vaste wastafel. Er is een deur naar het balkon. De 2e slaapkamer heeft eveneens een vaste wastafel. In deze kamer is extra ruimte voor een kantoor-/ of werkhoek. De luxe ingerichte badkamer is geheel betegeld en is voorzien van vloerverwarming en is ingericht met een inloopdouche vv drainegoot en thermostaatkraan, een vaste wastafel met een badkamermeubel, een spiegelkast, een handdoeken radiator en een hangend 2e toilet.

2e verdieping: Overloop heeft veel daglicht door het dakkapel. Hier hangt de cv-opstelling, een Nefit Trendline van 2018 en de omvormer voor de zonnepanelen. Deuren naar een 3e en een 4e slaapkamer. Beide kamers zijn voorzien van een dakkapel. De 3e slaapkamer heeft een vaste wastafel en de 4e kamer heeft veel inpandige kast-/ en bergruimte. Deze kamers zijn bijzonder geschikt als slaapkamer maar ook in te richten als kantoor-/werkkamer of thuiswerkplek. Onder de kap is nog een zolderberging.

Tuin: Deze tuin biedt veel privacy en is een perfecte plek om na het werk lekker tot rust te komen. De tuin fraai aangelegd met zonneterrassen, sierbestrating en borders met verschillende planten, struiken en bomen. Achter in de tuin is een poort met een achterom naar het achtergelegen plein.

Ligging: De woning heeft een centrale ligging aan de rand van de wijk Leusden-Zuid. Op korte afstand ligt de 'Tabaksteeg' met winkels, restaurants, scholen, sportfaciliteiten, een multifunctioneel centrum en het gezondheidscentrum "De Hank" met huisarts, tandarts, fysio en apotheek. Echt alle faciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar. Wil je lekker recrëeren?. Binnen enkele fietsminuten ben je in de bossen van Landgoed "Den Treek" waar je heerlijk in de natuur kunt wandelen, fietsen, sporten en relaxen. Zoek je liever de drukte van de stad. Dan ben je in een mum van tijd in Amersfoort of op de snelweg richting Utrecht, Amsterdam of Arnhem.

Kenmerken: Royale hoekwoning met garage en carport. * Ruime woonkamer met veel leefruimte. * Gezellige uitgebouwde woonkeuken met div. inbouwapparatuur. * Aan de voor- en de achterzijde een dakkapel. * 4 ruime slaapkamers. * Veel praktische inpandige kasten met extra bergruimte. * Fraai aangelegde tuin met veel privacy. * Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving. * Perceelgrootte 301m². * Energielabel A. * Centrale ligging op korte afstand van alle faciliteiten. (scholen, winkels, sportfaciliteiten). * Nabij de bossen van landgoed "Den Treek".

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 569

Overige

Perceel oppervlakte 301
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 569

Overige

Perceel oppervlakte 301
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars