Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Galicië 21, ook wel een Eurowoning genoemd, is met recht een unieke, royale eengezinswoning te noemen. De indeling is niet alledaags en kan naar eigen wens ingericht worden. De ligging is fantastisch! Mooi gelegen in Park Rozendaal aan een gezellig plein met een speelplaats en veel groen. En wat helemaal geweldig is, is dat de bewoners van de Eurowoningen gebruik kunnen maken van het gezamenlijke zwembad en tennisbaan op het park. Hier wonen geeft je dus echt het gevoel alsof het iedere dag vakantie is! Alle voorzieningen zoals winkelcentrum "De Hamershof" en "Biezenkamp", diverse scholen en sportfaciliteiten liggen op korte afstand.

Benieuwd naar deze leuke woning? Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging.

De indeling is als volgt: Begane grond: Entree, hal en toegang naar de bijkeuken met aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger en vandaar toegang naar de toiletruimte. De indeling op de begane grond is flink vergroot waardoor er een enorme leefruimte is ontstaan. De woonkamer heeft over de hele breedte grote raampartijen met 2 grote schuifpuien naar de achtertuin waardoor je heel veel lichtinval hebt en ook een mooi uitzicht over de achtertuin. De keuken in hoekopstelling beschikt over een vaatwasmachine, koelkast en een afzuigkap. De cv-ketel bevindt zich in een aparte kast. Via de wenteltrap kom je op de woonverdieping. Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een houten vloer.

1e verdieping: ook deze verdieping heeft een geweldige leefruimte met zowel aan de voor- als achterzijde een balkon. Het is nu zo ingedeeld dat er aan de achterzijde een 2e woonkamer is met een open haard en over de gehele breedte ramen met een grote schuifpui naar het balkon (zuidoost). Aan de voorzijde is een half open kamer die bijzonder geschikt als bijvoorbeeld een werk/studeerkamer, tv-kamer of 3e slaapkamer .... alles kan! Ook hier weer over de gehele breedte ramen met een schuifpui naar het balkon aan de voorzijde (noordwest).

2e verdieping: overloop en toiletruimte. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn 2 grote slaapkamers over de gehele breedte van de woning. De badkamer heeft een groot ligbad en een wastafel met 2 waskommen.

Tuin: De diepe achtertuin beschikt over een groot terras direct bij de woning, groene borders met diverse struiken en planten en een terras achterin de tuin. De tuin loopt bijna natuurlijk over in het park en ligt vrijwel direct aan het water achter de woning. Een zonnige tuin waar je heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van al het groen om je heen.

Sterke punten van deze woning: * Royale, unieke eengezinswoning * Fantastische ligging in Park Rozendaal * Woonoppervlak van 152m2 * Gezamenlijk gebruik van zwembad en tennisbaan * Gelegen aan een rustig plein met speelplaats * Diepe achtertuin gelegen op het zuidoosten * Op korte afstand van winkels, restaurants en supermarkt * Met een paar minuten op de snelwegen A1/A28 * Met 20 minuten fietsen in de gezellige binnenstad van Amersfoort

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 147

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 147

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..