Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij De Wevershilt 13, jouw mogelijk toekomstige droomwoning in het hart van Leusden. Deze gerenoveerde maisonnette zal je zeker aanspreken met zijn moderne uitstraling, groene energievoorzieningen en verrassende ruimte. Perfect voor starters en gezinnen, en gelegen boven de levendige winkels van winkelcentrum De 'Hamershof', biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort, gemak en stijl.

Wat deze woning echt onderscheidt, is de duurzame insteek. In 2019 geheel gerenoveerd en uitgerust met zonnepanelen, een warmtepomp, kunststof kozijnen met HR++ glas, streeft deze woning naar nul op de meter. Dit betekent niet alleen dat je een steentje bijdraagt aan het milieu, maar het bespaart je ook nog eens op je energierekening!

De indeling is als volgt: entree, hal, toiletruimte en bergkast. Bij binnenkomst valt meteen de gezellige sfeer en de moderne frisse uitstraling op. De ruime woonkamer met een nette laminaatvloer heeft over de gehele breedte grote raampartijen en een deur naar het balkon, hierdoor heb je volop lichtinval en mooi uitzicht. Het zonnige balkon op het oosten is een hele fijne plek om te genieten van bijvoorbeeld een heerlijk kopje koffie in de ochtendzon! De open keuken is uitgerust met diverse inbouwapparaten waaronder een inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en een combi-magnetron.

De woning biedt 3 comfortabele slaapkamers, ideaal voor een jong gezin of startend stel met de wens voor een thuiswerkplek of extra opbergruimte. Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en heeft een dubbele wastafel met meubel, een douche en een 2e toilet. Op de 2e verdieping, bereikbaar via vaste trap, is de 3e ruime slaapkamer met een dakraam en op de overloop tref je de warmtepomp, omvormer en de aansluiting voor de wasmachine.

De locatie van deze woning is fantastisch! Gelegen in het centrum van Leusden, met het bruisende winkelcentrum De Hamershof letterlijk aan je voeten, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Of je nu een vers brood wilt halen bij de bakker, een nieuwe outfit wilt scoren in de modewinkels of boodschappen wilt doen in de supermarkt, alles is op loopafstand. Ook de gezelligheid van diverse restaurants en cafés is slechts een steenworp afstand. Geniet van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner, zonder dat je ver van huis hoeft. Met een paar minuten ben je op de snelwegen A1/A28 en met 20 minuten fietsen ben je in de gezellige binnenstad van Amersfoort.

Klinkt dit misschien wel als jouw nieuwe thuis? Mis dan deze kans niet en kom snel een kijkje nemen!

Sterke punten van deze woning: - Maisonnette met groot balkon op het oosten. - Er zijn 3 slaapkamers. - Het appartement is volledig gasloos - Voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met HR glas. - Zonnepanelen en een warmtepomp. - Duurzame nul op de meter woning. - Centrale ligging in Leusden. - Er is een separate berging voor de fietsen aanwezig. - Servicekosten € 341,85 per maand (incl. aflossing voor renovatie) - Energielabel A+++

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars