Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

STARTERS OPGELET!

Ben je op zoek naar een eigen energiezuinige woning? Deze maisonnette is een unieke kans om in het hart van Leusden te wonen. Met een ruime woonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers en een zonnig terras heb je hier alles wat je nodig hebt. een praktische indeling, een moderne keuken en een zonnig terras. 

KENMERKEN

Ruime maisonnette: Deze maisonnette heeft een ruime woonkamer en twee slaapkamers
Moderne open keuken: De keuken is voorzien van inbouwapparatuur
Zonnig terras: Het terras is via de woonkamer te bereiken 
Openbaar parkeren: Er is genoeg ruimte om je auto te parkeren
Centrale ligging: Stap de deur uit en loop winkelcentrum De Hamershof in. 
Energielabel A++: De zonnepanelen zorgen voor duurzaamheid, net zoals de warmtepomp en boiler. De maisonnette is gas-loos. 

Deze maisonnette in Leusden is een uitstekende keuze voor starters. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte. Dankzij de grote ramen valt er veel natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een aangename sfeer.

De open keuken is modern en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een afzuigkap. Zie jij jezelf hier al wonen? 

Buiten geniet je op het terras van de zon en de buitenlucht. Het is een heerlijke plek om te ontspannen na een lange dag. En met openbaar parkeren vlakbij is er altijd wel een plekje voor je auto.

De maisonnette is gelegen op een toplocatie. Midden in het centrum van Leusden heb je alle voorzieningen binnen handbereik, in winkelcentrum De Hamershof, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Alles is op loopafstand. 

Met de aanwezigheid van energielabel A++ is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook nog eens energiezuinig en milieubewust.

Is dit de woning waar je naar op zoek bent? Zie je jezelf al wonen in deze fijne buurt met alle gemakken dichtbij? Neem dan de stap en plan een bezichtiging in. Deze maisonnette in Leusden kan zomaar jouw nieuwe thuis worden. We nodigen je van harte uit om de mogelijkheden te komen bekijken. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 283

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 283

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort