Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in uw toekomstige droomhuis! Deze leuke twee-onder-één-kapwoning is gelegen op een fijne plek in de oude dorpskern van Leusden, in de wijk 'Hamersveld'. De woning biedt verrassend veel ruimte en wooncomfort. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid op eigen terrein. En aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een mooie grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin, waar de kinderen lekker kunnen spelen en waar je zelf na het werk heerlijk tot rust kunt komen. En wat zo mooi is. Klussen is niet nodig, want deze woning is keurig afgewerkt en kun je zo betrekken. Ben jij op zoek naar een leuke woning op een toplocatie? Bel Snel voor een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten deze mooie woning graag aan je zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe, trap naar de verdieping, luxe ingericht toiletruimte, geheel betegeld en vv hangend toilet. Deur naar de woonkamer. De ruime living, aan de straatzijde, heeft veel lichtinval. Door het extra zijraam valt er veel natuurlijk daglicht binnen. Dit zorgt voor een aangename en lichte sfeer. De houtkachel in de woonkamer zorgt in de wintermaanden voor extra gezelligheid en warmte. Hier kun je heerlijk genieten van een kopje koffie of een goed boek, terwijl de vlammen van de houtkachel knetteren op de achtergrond. De woonkeuken is een van de hoogtepunten van deze woning. De plavuizenvloer met vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur, terwijl u in deze luxe ingerichte keuken de heerlijkste gerechten bereidt. De diverse inbouwapparatuur maken koken een waar genot. En dankzij de openslaande deuren naar de tuin, serveer je in de zomer de hapjes en drankjes rechtstreeks vanuit de keuken in de tuin. De keuken heeft een groot spoeleiland en er is veel kast en bergruimte. Verder is er genoeg ruimte voor een grote gezellige eethoek, zodat je met hele gezin, je familie en vrienden lekker kunt tafelen.

1e verdieping: Overloop en 3 slaapkamers. De ruime masterbedroom is voorzien van inbouwspots grote garderobe-/schuifkast. De slaapkamers op de gehele verdieping zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer. De luxe ingerichte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met een rainshower en een handdouche, een badkamermeubel met een grote waskom en er is een hangend toilet aanwezig. Via een losse trap is de vliering bereikbaar. Er is veel bergruimte onder de schuine kap en is een ideale plek voor het opbergen van spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

Tuin: De fraai aangelegde tuin is een plaatje om te zien. Met zonneterrassen van sierbestrating, een gazon en mooie borders met bloemen, struiken en planten is dit een fijne plek voor de kinderen om te spelen, maar het is ook een perfecte plek om zelf lekker tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht.

Schuur/berging: Aan de voorzijde is parkeergelegenheid op eigen terrein en naast de woning staat een grote schuur. Hier is veel bergruimte en kun je met gemak al je spullen kwijt van fietsen tot tuingereedschap. De berging heeft een loopdeur aan de voorzijde, een deur naar de tuin en een achterom naar de keuken, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.

Ligging: De woning is gelegen op een toplocatie in de oude dorpskern van Leusden in de wijk oud Hamersveld. Op korte afstand zijn alle faciliteiten bereikbaar. Restaurants, winkels, scholen, het mfc, sportgelegenheden en het gezondheidsplein de 'Tolgaarde' alle is op loopafstand bereikbaar. Op enkele minuten lopen ligt park "Princenhof' waar je heerlijk kunt wandelen en tot rust kunt komen.

Kenmerken: - Uitgebouwde twee-onder-éénkapwoning met grote schuur/berging. - Gelegen op een toplocatie in de oude dorpskern van Leusden (de wijk Hamersveld). - Grote living met gezellige houtkachel. - Luxe ingerichte woonkeuken met spoeleiland, inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de tuin. - 3 slaapkamers. - Luxe ingerichte badkamer met ligbad en rainshower. - Vliering met bergruimte onder de schuine kap. - Fraai aangelegde tuin met zonneterrassen. - Parkeergelegenheid op eigen terrein. - Energielabel E. - Perceelgrootte 227m².

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 227

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 227

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars