Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze gezellige, goed onderhouden eengezins(tussen)woning heeft veel te bieden. Allereerst de fijne en vrije locatie aan een brede groenstrook. Daarnaast ligt de woning op loopafstand van diverse basisscholen en winkelcentrum Mereveldplein. De bushalte is om de hoek en het is slechts 6 kilometer naar het centrum van Utrecht. Tenslotte het onderhoud van de woning. Die is werkelijk zeer netjes. U kunt er indien gewenst zo in. De woning beschikt over een ruime doorzon-woonkamer met halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers (indien nodig is er ook genoeg ruimte voor een 4e slaapkamer), badkamer, aparte wasruimte en apart toilet, voldoende bergruimte en een fijne voor- en achtertuin. Alle raamkozijnen in de woning zijn van onderhoudsarm kunststof.

Kortom; genoeg redenen voor een bezichtiging van deze leuke woning! Indeling:

Begane grond: Entree met trapkast/meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Op de gehele begane grond ligt een marmeren vloer met (grotendeels) vloerverwarming. De woon-/eetkamer is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde voorzien van een grote raampartij. Hierdoor is dit een fijne en lichte ruimte met leuk uitzicht over de tuin en groenstrook aan de voorzijde en de tuin aan de achterzijde. De lichte, half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser en combi oven/magnetron. Een deur geeft vanuit de keuken toegang tot de zonnige achtertuin.

1e verdieping: Vanaf de ruime overloop is er toegang tot 2 ruime slaapkamers, het 2e toilet, de wasruimte en de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en een draai/kiepraam voor natuurlijk ventilatie.

De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaste schuifdeurkast. Aan de voorzijde van de woning wederom een grote slaapkamer. De voormalige badkamer wordt nu gebruikt als wasruimte.

2e verdieping: Via een vaste trap komen we aan op de 2e verdieping. Deze verdieping is verdeeld in een voorzolder met plek voor de CV-ketel en de mechanische ventilatie-unit en een zeer ruime 3e slaapkamer met veel bergruimte achter de schuifdeurkasten onder de schuine kap. Daarnaast is er nog een kamer die wordt gebruikt als kantoor. De 2e verdieping beschikt over een brede kunststof dakkapel over de volledige breedte van de woning.

Tuin: De woning beschikt over een voor- en achtertuin. Vanuit de keuken is de heerlijke zonnige achtertuin te bereiken (gelegen op het zuidoosten). Achter in de tuin staat de stenen berging. De tuin is via een achterom bereikbaar.

Bijzonderheden: - Zeer nette gezins(tussen)woning, bouwjaar 1967; - Gelegen aan een brede groenstrook; - Woonoppervlakte 123 m2, inhoud 393 m3; - Perceeloppervlakte 134 m2 eigen grond; - Alle raamkozijnen zijn van onderhoudsarm kunststof; - Centrale ligging met alle voorzieningen in de directe omgeving; - Entree/woonkamer en badkamer voorzien van vloerverwarming; - Zonnige achtertuin op het zuidoosten; - Voldoende en gratis parkeerplek voor de deur; - Energielabel C; - ERA garantie van toepassing; - Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig naar deze fijne woning? Onze specialist voor deze woning is Rob Polderman. Hij maakt graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven. Nog beter is om tijdens deze afspraak uw (NVM) aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 134

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 134

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij