Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wordt dit jouw nieuwe thuis? Dit comfortabele 3-kamer appartement (ca. 97m²) met berging en parkeerplaats is gelegen op de 2e verdieping van een appartementengebouw, in de aangename wijk 'Nieuwland' en ligt op een perfecte plek. Alle faciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar, zoals winkels, restaurants, sportfaciliteiten en gezondheidsplein. Het appartement heeft een royale living, een eetkamer met keuken in hoekopstelling, er zijn 2 ruime slaapkamers en een praktische badkamer. Ben jij op zoek naar een comfortabel appartement? Dan is dit beslist iets voor jou. Bel Snel voor een bezichtiging. Wij laten dit appartement graag aan je zien.

Indeling: Centrale entree met brievenbussen, intercom-installatie, lift en trappenhuis.

indeling appartement: Entree, hal met toiletruimte vv toilet en fonteintje, deur naar de royale woonkamer. De woonkamer is een ruimte van maar liefst 35m2 en heeft door de grote raampartij veel lichtinval en is een prettig ruimte om lekker tot rust te komen. De gedeeltelijk open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder: een afzuigkap, een inductie kookplaat, een combi-oven en vaatwasser. Er zijn openslaande deuren naar een groot balkon met een zonnig terras op het westen. Hier heb je vrij uitzicht op het park. Dit is echt een lekker plekje waar je heerlijk onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van de middag- en-avondzon. Vanuit de hal zijn de 2 ruime slaapkamers bereikbaar, waarvan de masterbedroom met extra ruimte voor een grote garderobekast. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad, een douche-cabine met rainshower en handdouche en er is een vaste wastafel met een badkamermeubel. En er is een praktische bergruimte met aansluitpunten voor was-apparatuur en extra opslagruimte. Het gehele appartement is voorzien van een keurige vloerafwerking.

Ligging: Dit appartement is gelegen in de aangename wijk 'Nieuwland' op korte afstand van alle faciliteiten, zoals scholen, winkels, restaurants en het gezondheidsplein met huisarts, fysio en tandarts. Centrale ligging. Een kwartiertje fietsen en je bent in de oude binnenstad van Amersfoort en binnen enkele autominuten rij je op de snelweg richting Utrecht of Amsterdam.

Kenmerken: Mooi 3-kamerappartement met berging en parkeerplaats. * Ruime living van ca. 35m². * Keuken in hoekopstelling vv inbouwapparatuur. * 2 ruime slaapkamers. * Compleet ingerichte badkamer vv ligbad en douche-cabine. * Keurige vloerafwerking. * Lift en trappenhuis aanwezig. * Parkeerplaats en berging in de onderbouw. * Energielabel A. * Servicekosten € 265,27. * Op loopafstand van alle faciliteiten. * Centrale ligging in het land.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 317

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 317

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars