Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een zeer bijzondere woning om trots op te zijn in de portefeuille, welke bestaat uit 2 woonlagen en een heerlijke tuin! Deze dijkwoning is volledig gemoderniseerd, geïsoleerd en gasvrij gemaakt de afgelopen jaren, zo is hij in 2020 voorzien van een warmtepomp, elektrische boiler en vloerverwarming in het souterrain. De gezamenlijke entree is op dijkniveau, waar u tevens de 3 ruime slaapkamers treft en de luxe, moderne badkamer. Een etage lager in het onderhuis/Souterrain treft u het woongedeelte met hier een mooie, open ruimte met de woonkamer, sierhaard en de prachtige, ruime woonkeuken, compleet met apparatuur. Aan de dijkzijde nog de toiletruimte, technische ruimte met de warmtepomp en de aansluitingen voor wassen en drogen. Vanuit de keuken is de toegang tot de heerlijke, ruime tuin op het zonnige Zuidwesten met een prachtige overkapping en aangebouwde berging. Daarachter 2 parkeerplaatsen, te bereiken via de tuin en berging. Rustige ligging op loopafstand van de winkels, scholen en de kinderboerderij.

Indeling :

Op dijkniveau is de entree van deze bijzondere woning.

Via een gezamenlijke entree, bereikt u de voordeur van de woning.

Woningentree:

Ruime, lichte overloop met garderobe en mooi laminaat.

Vaste schuifkast met daarin de meterkast, 7 groepen en aardlekschakelaar.

De overloop loopt daarna verder door, deze is voorzien van een praktische vaste kast, stuc wandafwerking en tevens de mooie laminaatvloer.

Als eerste treffen we de prachtige, moderne badkamer, welke is voorzien van een mooie, zwarte inloopdouche met regendouche, zwart badmeubel met vaste wastafel, ligbad, elektrische design radiator en “zwevend” 2e toilet. De wanden zijn deels betegeld, deels gestuct en op de vloer ligt een grijze vloertegel.

Aan de achterzijde van de woning, ligt de ruime ouderslaapkamer, deze is voorzien van een mooie inloopkast, te bereiken via een zwarte katrol deur, stuc wandafwerking, laminaatvloer en aluminium kozijnen.

De 2e slaapkamer ligt tevens aan de achterzijde, is ook voorzien van laminaat, stuc wandafwerking en 2 grote ramen zorgen voor veel daglicht.

De 3e ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde/zijkant en is ook ruim te noemen en ook voorzien van laminaat en mooie gestucte wanden.

Vanuit de hal gaan we via de trap naar de begane grond/het Souterrain of te wel de woonetage:

Op deze mooie, ruime woonetage, treffen we een L-vormige ruimte met aan de dijk zijde het woongedeelte, praktische vaste kastjes en daarachter de sfeervolle sierhaard.

Aan de tuinzijde treffen we aan de ene kant het eetgedeelte en aan de andere zijde de prachtige, complete keuken met kookeiland en bar.

Aan de lange muur is de keuken voorzien van de koel/vries combinatie, vaatwasser, combi magnetron, elektrische oven, extra verdiept blad, gootsteen, close in boiler en veel opbergruimte.

Het eiland is voorzien een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap en veel praktische lades. Mooie bar waar je heerlijk aan kunt zitten en eten.

De gehele verdieping is voorzien van een mooie PVC vloer met vloerverwarming.

Tussenhal: Deze is voorzien van mooie, donkergrijze tegelvloer en biedt toegang tot het ruime toilet.

Verder tref je hier een praktische vaste kastenwand voor bergruimte en de opstelling van de Warmte pomp. In de vaste kasten zit de wasmachine-aansluiting en de droger mooi verstopt.

De wanden zijn netjes licht gestukt.

De toilet ruimte is zeer ruim en voorzien van een “zwevend” toilet met fonteintje en grotendeels betegeld met een grijze vloer en wandtegel.

Buiten:

Fraai aangelegde achtertuin, afm. ca. 11.00 x 7.70m , voorzien van mooie donkergrijze tegels, in het midden een stukje kunstgras en houten vlonders en achterin de tuin is recent een prachtige overkapping gerealiseerd waar u heerlijk kunt genieten.

In het verlengde van de overkapping ligt de buitenberging, afm. ca. 2.40 x 1.88m met een doorgang naar achteren, waar de 2 parkeerplaatsen liggen.

De tuin is zonnig gesitueerd op zonnige Zuidwesten.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1927. - Energielabel B. - Grotendeels voorzetwanden geplaatst. - De dijkbalk en de “Kim” zijn onlangs volledig vernieuwd en geïmpregneerd. - De warmwatervoorziening is middels een gekoppelde eigendomsboiler. - De warmtepomp is in 2020 aangebracht. - De Bonte Koe, het wijkgebouw met allerlei mogelijkheden ligt ook op korte afstand, tevens het buitenzwembad. - Vloerisolatie, dakisolatie, geheel dubbel glas (deels HR) en voorzetwanden toegepast.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden+bovenwoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 459

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Beneden+bovenwoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 459

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars