Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een prachtige 2/1-kapwoning met heel veel ruimte; zowel ín als rondom de woning. Deze moderne woning met ruime woonkamer en keuken, 3 slaapkamers en zeer royale 2e verdieping heeft eveneens een grote tuin op zuid westen!

De woning ligt in de wijk 'Zevenrozenhof'; dit is een fraai opgezette en kindvriendelijke woonwijk in Zevenhuizen. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is dichtbij gelegen. Recreatiegebied De Rottemeren, de nieuwe Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken: - 2/1 kapwoning - woonoppervlakte ca. 162 m2 - inhoud ca. 658 m3 - perceeloppervlakte 448 m2 - bouwjaar 2015 - energielabel A - ketel Intergas, 2015 - vloerverwarming begane grond - zeer ruime woonkamer en keuken - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - royale 2e verdieping; mogelijkheid tot creëren extra slaapkamers - voor-, zij- en achtertuin - zeer ruime achtertuin op het zuid westen - parkeren op eigen terrein voor 2 auto's - rustige woonwijk - speeltuin dichtbij - voldoende parkeergelegenheid

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Vanuit de hal met toilet, meterkast, ingebouwde kapstok en trapopgang naar de 1e verdieping komt u in de woonkamer. Wanneer u deze woonkamer inloopt, kijkt u via de zeer ruime woonkamer naar de prachtige, grote achtertuin. Werkelijk een fantastisch gezicht en gevoel. De moderne keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een tweetal eilanden en is werkelijk van alle gemakken voorzien; stoomoven, combioven, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, boiler, vaatwasser, heetwaterkraan, 4 zone inductieplaat met filter afzuiging en eikenhouten bladen.

1e Verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, liggen aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer alsmede de badkamer aan de voorzijde. In de badkamer treft u een ligbad, douche, wastafelcombinatie, toilet, designradiator en een raam aan.

2e Verdieping: De zolderverdieping is op dit moment een fantastisch ingerichte open ruimte, waar de mogelijkheid bestaat één of twee extra slaapkamers te creëren. Op deze verdieping bevindt zich de opstelplaats van de ketel, de aansluiting voor de wasmachine/droger, grote Fakro dakramen met verduisteringsgordijnen en bergruimte achter de schotten.

Tuin: De achtertuin met buitenkraantje en achterom is zeer ruim en bijzonder fraai aangelegd. Het is mogelijk om op eigen terrein een tweetal auto's te parkeren.

Berging: De aangebouwde stenen berging met elektra is lekker licht, doordat er aan twee zijden een deur met ramen aanwezig is. In de zijtuin bevindt zich nog een extra houten berging voor opslag.

Unieke woningwebsite: anjerlaan30.nl

Wilt u deze fraaie woning met eigen ogen komen bewonderen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 658

Overige

Perceel oppervlakte 448

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 658

Overige

Perceel oppervlakte 448

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen