Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

| KOP VAN ZUID | 95 m² |

Bent u op zoek naar een appartement op een centrale plek en zou u ook wel elke dag het gevoel willen hebben een beetje op vakantie te zijn? Dan is dit appartement in de 'Marinatoren' wellicht iets voor u! Het appartementencomplex ligt namelijk direct aan de Entrepothaven, zodat u iedere dag kunt genieten van de prachtige schepen die hier liggen en het fantastische uitzicht dat u hier ervaart.

Op de vijfde verdieping van dit kleinschalige appartementencomplex bieden wij u dit zeer goed afgewerkte tweekamer (voormalige driekamer) appartement met circa 95 vierkante meter woongenot. Het appartement is goed onderhouden zodat u er zelf niks meer aan hoeft te doen. Daarnaast heeft de woning een praktische indeling waardoor er veel leefruimte is en het daarom heel comfortabel wonen is. Zo heeft u een ruime woonkamer en eethoek, half-open keuken én genoeg bergruimte zowel in de woning, als in de externe berging in de onderbouw. En vanuit elke hoek van het appartement kunt u elke dag genieten van het prachtige uitzicht over de jachthaven, het water en de skyline van de stad. En wat dacht u van de lichtjes 's avonds!

De 'Marinatoren' is gebouwd rond 1996 toen de hele omgeving her-ontwikkeld werd, van havengebied naar woongebied. De Kop van Zuid is één van de eerste Vinex-wijken van Nederland waarbij de Entrepothaven dient als hart van de wijk. De combinatie van prachtige oude pakhuizen en de nieuwe woontorens maken dit een uniek stuk Rotterdam. Het biedt u alle dagelijkse voorzieningen, evenals goede restaurants en cafés. En na slechts een paar minuten wandelen staat u op de Wilhelminapier, waar u uw culturele hart kunt ophalen bij bijvoorbeeld het Nederlands Fotomuseum of bioscoop en jazzpodium LantarenVenster. Verder biedt de Wilhelminapier u genoeg plekken om te eten en te borrelen, bij bijvoorbeeld de Foodhallen of bij het historische Hotel New York. En alsof dat nog niet genoeg is; een stukje verderop staat u in het hart van Katendrecht, met al haar restaurants en cafés. Voor een avondje uit is er dus keuze genoeg!

INDELING
Begane grond
Nette entree met bellentableau en videofoon-installatie, afgesloten glazen schuifdeur naar de centrale hal met toegang tot twee liften, het trappenhuis, de brievenbussen en de bergingen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich de privé-berging die eveneens met de lift bereikbaar is. De berging is circa zes vierkante meter.

Vijfde verdieping
Via de voordeur betreedt u de hal, waaraan alle ruimtes zijn gelegen. De grote woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is maar liefst 50 vierkante meter groot. Zo kunt u meerdere zithoeken creëren om bijvoorbeeld lekker te lezen, TV te kijken of met vrienden te borrelen. En dankzij de grote raampartijen in de woonkamer heeft u hier op iedere minuut van de dag prachtig uitzicht. De voormalige tweede slaapkamer is omgebouwd tot een royale eethoek, van waaruit u eveneens prachtig wegkijkt over de haven. Deze ruimte is desgewenst eenvoudig terug te brengen naar een tweede slaapkamer. Vanuit de woonkamer is de serre te bereiken, waar u heerlijk kunt zitten, ook wanneer het weer buiten nog niet echt perfect is. En vanwege de plafondhoge ramen is ook hier weer het uitzicht optimaal te ervaren.

De half-open keuken is voorzien van al de hedendaagse inbouwapparatuur (koel-/vriescombinatie, inductie kookplaat, combi-oven/-magnetron, vaatwasser en close-in boiler). Verder is er genoeg werk- en bergruimte zodat u de lekkerste gerechten kunt bereiden. Vanuit de keuken bereikt u de ruime bijkeuken, die vergroot is ten opzichte van de originele indeling. Hier vindt u tevens de wasmachine-aansluiting en ruimte voor een eventuele droger.

Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer die goed is van formaat, zodat er genoeg ruimte is voor uw bed en kledingkast. De moderne badkamer is zeer goed afgewerkt en een heerlijke plek om de dag te beginnen, of juist in alle rust af te sluiten. Deze is namelijk voorzien van een inloopdouche met stortdouche, een mooie wastafel met een in dezelfde stijl doorgetrokken wastafelmeubel en een designradiator. Zo heeft u in de winter altijd een lekkere warme handdoek. Het toilet is separaat en eveneens bereikbaar vanuit de gang. Hier vindt u tevens de bergruimte met daarin de CV-ketel (Remeha, 2016).

BIJZONDERHEDEN
- energielabel B;
- lift aanwezig;
- circa 95 vierkante meter woonoppervlakte;
- berging (#53) is op de 1e verdieping;
- actieve Vereniging van Eigenaren (MJOP aanwezig);
- bijdrage Vereniging van Eigenaren € 291,-;
- verwarming en warm water middels CV-ketel (Remeha, 2016);
- mogelijkheid voor het creëren van een tweede slaapkamer;
- gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot 08 februari 2044;
- oplevering in overleg.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 316
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2016
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Remeha Avanta Eigendom
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 316
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2016
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Remeha Avanta Eigendom
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars