Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze benedenwoning is het afgelopen jaar geheel vernieuwd, door de aannemer die zelf de bovenwoning bewoont. Het resultaat is een bijzondere combinatie van oude elementen (glas in loodramen, antieke schoorsteenmantel, houten plafondbalken) met moderne ruimtelijkheid. Daartoe is de achtergevel aangepast, met vier meter hoge ramen die over de twee woonlagen doorlopen.
INDELING
De entree geeft toegang tot de bel-etage, met rechts de master bedroom, links een bescheiden badkamer en achter een ruime keuken/eetkamer.
Voor de hoge ramen met uitzicht op de tuin staat een handgemaakte, houten balustrade in de stijl van het oude huis (bouwjaar 1907).
Ook de handgemaakte, houten trap naar het souterrain volgt die vormgeving. Daar geeft de woonkamer toegang tot een besloten, in losse Japanse stijl ontworpen tuin.
Schuifdeuren leiden naar een voorkamer die dienst kan doen als werkkamer/tweede slaapkamer. Aan de voorkant nog een berging/werkplaats, met extra toegangsdeur naar de straat.
Inclusief de berging is de oppervlakte van het huis 105 m².
Belangrijk voor potentiële kopers: het souterrain is feitelijk een afgegoten betonnen bak, wat wateroverlast door optrekkend grondwater uitsluit. De fundering is geheel in orde. De omgeving: een tussenstraat in de luwte van de drukke Bergweg in het Liskwartier.
Met om de hoek de tramhaltes en alle voorzieningen dichtbij is de wijk geliefd bij jongeren. De Rotte en het park (Bergse Bos) zijn vlakbij.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Bel-etage
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Bel-etage
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl