Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uitgebouwde hoekwoning met garage, kunststof kozijnen en fraai uitzicht aan de voorzijde over de straat met groenstrook. Deze woning is gelegen in de prettige en ruim opgezette Dronenwijk met veel groen en dichtbij voorzieningen als scholen, NS station en het centrum van het dorp.

Wij geven alvast een idee van hetgeen u kunt verwachten bij een bezichtiging: Entree, gang met meterkast (moderne groepenkast, deze is in 2020 vernieuwd), trap naar de verdieping met daaronder een voorraadkast en unit voor de vloerverwarming. Toilet met fonteintje. De woonkamer/keuken heeft een iets andere indeling dan dat u zou verwachten. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een in een hoekopstelling geplaatste keuken met apparatuur zoals een 5 pits gaskookplaat, recirculatie afzuigkap, vaatwasser en veel kastjes. Aan de wand bevindt zich de overige apparatuur zoals een stoomoven, combi oven/magnetron, warmhoudplaat, koelkast en een apothekerskast. Het eet- en zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en deels in de uitbouw aan de zijkant, waardoor het geheel een speelse indeling krijgt. Er zijn openslaande deuren en een schuifpui naar de tuin.

Op de 1e verdieping is de overloop met een raam in de zijgevel. Er zijn 2 slaapkamers en een royale badkamer (voorheen slaapkamer) met een douchecabine met glazen wand, 2 persoons bad en wastafelmeubel met 2 wasbakken. Er is een separaat toilet met fonteintje op de overloop. Daarnaast is de voormalige doucheruimte omgebouwd tot wasruimte met het aansluitpunt voor de wasmachine en droger.

Op de 2e verdieping is nog een slaapkamer aanwezig met aan de voor- en achterzijde een brede dakkapel. Op de voorzolder is de opstelplaats voor de cv ketel (Intergas).

De achtertuin is op het noordwesten gesitueerd, waarbij je in de loop van de dag de zon krijgt tot laat in de middag. De garage/berging biedt ruimte voor 1 auto, echter door de huidige indeling van de tuin is de garage vanaf de straatzijde niet toegankelijk.

Bijzonderheden: Kunststof kozijnen; Kozijn en voordeur zijn van hardhout en voorzien van dubbel glas; Begane grond is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming en isolatie; Er is spouwmuur- en dakisolatie aangebracht.

Kenmerken: Bouwjaar: 1968 Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 126 m² Perceelsoppervlakte: 184 m² eigen grond Energielabel: C (geldig tot 05-02-2034)

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 184

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 184

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven