Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

!! STARTERS OPGELET !!

In Bodegraven Zuid bevindt zich dit netjes afgewerkt 3-kamer appartement, welke is gesitueerd op de 2e verdieping.

Gelegen in de nabijheid van winkels, NS station en basisscholen en met een goede bereikbaarheid ten opzichte van de uitvalswegen naar de A12 en N11. Op het achtergelegen terrein is de mogelijkheid voor de bewoners van het complex om te parkeren.

Wij geven u alvast een indicatie van de indeling.

Op de begane grond is een afgesloten entree met een trapopgang naar de woon appartementen en de toegang tot de in de onderbouw gelegen bergingen. De ruime berging is voorzien van elektra.

Het appartement zelf is gelegen op de 2e verdieping. Via de voordeur komt u in de gang met toegang tot de grote slaapkamer, het modern betegelde toilet, de badkamer met douchecabine en wastafel en elektrische vloerverwarming. De meterkast bestaat uit 4 groepen. De woonkamer heeft een ingebouwde kast. Aan de straatzijde is een groot raam waardoor er veel licht binnenkomt. Er is een doorgang naar de 2e slaapkamer met een deur naar het balkon (achterzijde). De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van diverse kastjes en een ingebouwde gaskookplaat en afzuigkap. De overige apparatuur is los. Ook is hier de opstelplaats voor de cv ketel (AWB combi ketel uit november 2019) en aansluitpunt voor de wasmachine en vaatwasser. Er is tevens een deur naar het balkon (zuidkant). Het gehele appartement heeft glad gestuukte muren en is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden: De servicekosten bedragen € 143,-- per maand; De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Kenmerken: Bouwjaar: 1963 Gebruiksoppervlakte: ca. 58 m² Energielabel : F

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 187

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 187

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven