Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uitgebouwde hoek-eengezinswoning met tuin op het zuidwesten en vrije ligging.

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk Broekvelden staat deze ruime 4 eventueel 5 kamer woning met heerlijk, vrije achtertuin van ca. 65 m² waar u met veel privacy van de zon kunt genieten. De achterzijde is gelegen aan een park/wandelpad.

De toekomstig eigenaar zal wellicht de keuken en de badkamer en het toilet willen moderniseren. De huidige keuken en badkamer zijn echter volledig functioneel en klaar voor gebruik.

Bodegraven kent een uitgebreid voorzieningenniveau. Dankzij de aanwezigheid van een NS-station en de snelwegen A-12 en N-11 is Bodegraven zowel per spoor als met de auto snel te bereiken. Aan de achterzijde van de woning is een park met veel groen, ook het Limes park met veel groen en water bevinden zich op loopafstand. Daarbij bevinden zich een tweetal natuurgebieden de Reeuwijkse plassen en de Nieuwkoopse plassen op fietsafstand.

Graag geven wij u een indruk van hetgeen u bij een rondgang in deze woning mag verwachten:

Begane grond: Entree/ hal met meterkast (5 groepen alsmede 1 aardlekschakelaar), toiletruimte met fonteintje, trap naar verdieping. Tuingerichte ruime woonkamer met een voorraadkast onder de trap, schuifpui naar de tuin. Open keuken in een hoekopstelling geplaatst aan de voorzijde van de woning. Veel kastjes, een ingebouwde koel-vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat alsmede een afzuigkap. Aangebouwde berging aan de voorzijde van de woning met elektra en bergruimte in het schuine gedeelte van de nok.

Eerste verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers waarvan de 2 slaapkamers aan de achterzijde met kunststof draai-/kiepramen met HR++ beglazing. Badkamer met wastafelmeubel, douchecabine, 2e toilet en opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping: Door middel van een vaste trap bereikbare zolderverdieping, open zolderruimte met opstelplaats voor HR combiketel, merk Intergas uit 2019. Klein dakraam, bergruimte onder de schuine kap en mogelijkheid voor het realiseren van één grote (of meerdere kleinere) slaapkamer(s).

Tuin: Aan de voorzijde van de woning is een ruime betegelde tuin. Aan de achterzijde is een brede tuin op het zuidwesten gelegen en biedt veel privacy. Het terras bij de achtergevel is onderheid.

Bijzonderheden: -kinderspeelplaats aan de voorzijde, winkelcentrum Broekvelden, diverse sportaccommodaties en scholen liggen op geringe afstand; -er is in kruipruimte isolatie aangebracht; -kunststof kozijnen aan de achterzijde op de 1e verdieping.

Kenmerken: Bouwjaar: 1979 Gebruiksoppervlakte: ca. 120 m² Perceeloppervlakte: 190 m² eigen grond Energielabel : C

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 190

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 190

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven