Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je een energiezuinige, ruime, instapklare woning met veel licht en privacy waar je zo in kunt? Dan is Vuurvlinder 28 in Apeldoorn precies wat je zoekt!

Deze riante tussenwoning in de ruim opgezette, groene en kindvriendelijke wijk 'Zuidbroek' biedt maar liefst 134m² aan woonoppervlakte en heeft energielabel A.

De grote ramen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en een fijne, ontspannen sfeer. Aan de tuinkant zijn geen direct gelegen woningen dus is er geen inkijk. Heel veel privacy.

In de moderne keuken heb je optimaal kookgenot. De 2 ramen van plafond tot aan de grond geven optimaal daglicht.
Het ruime kookeiland met barfunctie maakt koken tot een feestje. Je blijft makkelijk in contact met anderen terwijl je in de keuken bent.

Naast de keuken vind je een ruime bijkeuken. Hier is een wasmachineaansluiting en er kan een droger staan.

Boven zijn 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een berging.

De badkamer is modern ingericht en heeft een bad, douchcabine met glazen deur, regendouche en wastafel van hout met opbergruimte. Ook is er een 2e toilet en een raam in deze mooie, moderne
badkamer.

Heel de woning (behalve de badkamer) is voorzien van eenzelfde lichte laminaatvloer.

Achter de woning zijn voldoende parkeerplaatsen. Zowel voor als achter de woning is er geen direct verkeer. Achter de tuin is een grasveldje met een speeltuin voor kinderen.

De woning ligt in de kindvriendelijke groene, ruim opgezette wijk Zuidbroek.Scholen en een supermarkt zijn op loopafstand. Er is openbaar vervoer en binnen 10 minuten ben je in het centrum van Apeldoorn. Wil je verder weg, dan zijn er uitvalswegen voor diverse richtingen in de buurt.

Kortom een ideale, moderne, lichte, energiezuinige woning met veel ruimte en privacy waar je zo in kunt! Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging!

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst tref je een ruime hal met meterkast, toilet, trap naar boven en toegang tot de bijkeuken.

De woonkamer is heerlijk ruim en er valt veel licht binnen door het grote raam die van de vloer tot het plafond reikt en een deur. Er is genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en grote eettafel.

De moderne open keuken is helemaal compleet met een kookeiland en eetbar.
Ook hier valt veel licht binnen door de grote ramen die van de vloer tot het plafond reiken. Wat de keuken een luxe en open sfeer geeft. De keukenkasten zijn voorzien van hoogglans fronten, een grijs stenen werkblad.

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en een koelkast op ooghoogte. Naast de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken met de aansluitingen voor de wasapparatuur en veel opbergmogelijkheden.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een berging en een ruime badkamer. Twee slaapkamers zijn zeer ruim en de derde slaapkamer is uitstekend te gebruiken als kinderkamer, thuiswerkplek of luxe inloopkast. Alle kamers zijn licht en keurig afgewerkt met laminaatvloeren.

De moderne badkamer biedt een heerlijke plek om te ontspannen met een ruime douche met glazen deur en regendouche. Er is een fijn groot ligbad, een wastafelmeubel met opbergruimte en een tweede toilet en er bevindt zich een raam in de badkamer.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke, groene tuin heeft bestrating en een vlonderterras. De tuin biedt voldoende ruimte voor een grote comfortabele zithoek en eettafel. Een perfecte tuin om van de zon te genieten dankzij de gunstige ligging op het noordoosten.

Omgeving
Deze fijne gezinswoning in de ruim opgezette, geliefde nieuwbouwwijk Zuidbroek biedt een ideale omgeving voor iedereen die ruim en fijn wil wonen, met voorzieningen als supermarkten en scholen op loopafstand. De achtergelegen speelplaats en rustige woonwijk maken het plaatje compleet. Bovendien heb je voldoende parkeergelegenheid voor de deur en is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 134
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn