Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een fantastische kans om te wonen in het hart van het bruisende centrum van Beuningen! Deze sfeervolle hoekmaisonnette, verdeeld over twee woonlagen, biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook het gemak van een levendige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Met 2 slaapkamers en een ruim terras belooft deze woning een heerlijke leefomgeving te bieden.

Indeling: De begane grond van dit appartementencomplex biedt een gemeenschappelijke entree, voorzien van een bellenbord, intercomsysteem, brievenbussen en het trappenhuis. Tevens beschikt de woning over een privé berging in de kelder van het complex. Het appartement betreed je via de entree, waar je in de hal binnenkomt. In deze hal bevinden zich de meterkast, een kast voor de Cv.-ketel, en een apart toilet met fonteintje. De woonkamer is sfeervol en geniet van veel daglicht, waardoor de ruimte aangenaam en licht aanvoelt. Er is tevens een bergkast aanwezig in de woonkamer. De keuken, die in een halfopen L-opstelling is geplaatst, is keurig en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koeldiepvriescombinatie, combimagnetron en afzuigschouw. Deze opstelling bevordert het koken en zorgt voor een gezellige sfeer in de leefruimte. De gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

De bovenverdieping van het appartement beschikt over een overloop en twee ruime slaapkamers. De moderne badkamer is recentelijk vernieuwd (2023) en is voorzien van een raam voor natuurlijk licht. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, hangend toilet, wastafelmeubel, designradiator en een aansluiting voor een wasmachine. Deze vernieuwingen dragen bij aan het comfort en de moderne uitstraling van de woning.

Het gehele appartement is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Het appartement beschikt over een royaal en zonnig privéterras aan de voorzijde van de woning, met een oppervlakte van circa 16 m². Dit biedt een fijne buitenruimte waar je kunt genieten van de zon en wellicht een plek om buiten te zitten of te ontspannen.

Overige kenmerken: Gebruiksoppervlak woonruimte: ca. 78 m²; Dakisolatie, muurisolatie en dubbelglas; Cv-ketel Remeha Avanta, 2011; Badkamer 2023; Lift aan de andere zijde van het complex. Bewoners kunnen niet structureel maar slechts in bijzondere situaties gebruik maken van de lift; Servicekosten: € 140 per maand; Parkeervergunning en parkeren in blauwe zone; Privéterras ca. 16 m².

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars