Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een mooie zonnige dag kijkt u, zoals elke dag, uit over de IJssel en geniet u van de natuurlijke vergezichten. Het water, de oever en verderop zelfs de Veluwe. Heerlijk. U loopt naar de keuken voor een tweede kop koffie, hier kijkt u uit over het Zutphense dakenlandschap van de oude binnenstad. Ziet u uzelf hier genieten? U bent welkom voor een bezichtiging.

Zutphen
Het is heerlijk wonen in Zutphen, een kleine Hanze stad aan de IJssel. Met nog geen 50.000 inwoners heerst hier de dorpse mentaliteit maar zijn er ook goede stadse voorzieningen aanwezig. En over de stad gesproken: het pittoreske centrum is een waar museum vol met historische gebouwen, leuke winkels en gezellige restaurantjes. Door de omvang van de stad is eigenlijk alles dichtbij: supermarkten, scholen, zorg, sportfaciliteiten, theater & bioscoop, uitvalswegen en openbaar vervoer.

De wijk
De Rietbergstraat is gelegen in de wijk Helbergen en is vernoemd naar het gelijknamige gemaal. De wijk ligt direct naast het stadscentrum van Zutphen en is daarmee op loopafstand bereikbaar. Ook kunt u een mooie wandeling maken langs de oever van de rivier. Het hoek-appartement is gelegen op de vierde en tevens bovenste etage en was voorheen voorzien van 2 slaapkamers. In de huidige situatie is de woonkamer vergroot en is er 1 grote slaapkamer. Op eenvoudige wijze is de tweede slaapkamer te realiseren. Naast de locatie en het schitterende uitzicht is de verlengde garagebox (11 m diep) ook een uniek kenmerk van dit appartement.

Het appartement
In de Rietbergstraat geldt een zg. blauwe zone waar u met een parkeerschijf (2 uur) gratis kunt parkeren. Op het terrein van het appartementencomplex is parkeergelegenheid en hier bevindt zich tevens de garagebox.

Entree: bellentableau met brievenbus, via het automatisch bel systeem komt u in de afgesloten centrale hal met toegang tot de privé berging, het trappenhuis en lift om naar boven te gaan. Als u op de vierde etage de lift uit komt, bent u in de gezamenlijke hal welke toegang geeft tot het appartement en dat van uw buren.

Indeling: toegangsdeur tot het appartement, hal met toiletruimte en bijkeuken voor witgoedapparatuur en toegang tot alle vertrekken. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een eigen balkon met zicht op het centrum van de stad. De nette keuken is uitgevoerd in de kleur antraciet en voorzien van diverse inbouwapparatuur, daarnaast is er is ruimte voor een ontbijttafel. De L vormige woonkamer is van goede afmeting waar zowel een groot eet- als zitgedeelte mogelijk is. Er zijn mooie raampartijen met elk een eigen uitzicht. Het balkon is toegankelijk middels een schuifpui. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is bij de woonkamer betrokken, maar op eenvoudige wijze is deze weer te realiseren indien u wenst. De grote hoofdslaapkamer heeft een kastenwand. Naast het bed is er meer dan voldoende bewegingsruimte, ook in een minder valide situatie. De badkamer is uitgerust met een tweede toilet, douche en wastafelmeubel.

Op de begane grond heeft u toegang tot een eigen berging en een garagebox van maar liefst 11 m diep. Hier is ruimte om zeker 2 voertuigen achter elkaar in te plaatsen. De box is uitgerust met een automatische kanteldeur en voorzien van elektra. Voor deze garagebox is een additionele vraagprijs opgenomen van €45.000,- k.k.

Het appartement is gelegen in het gebouw 'Bronkhorst' en maakt onderdeel uit van een vereniging van eigenaars (VVE). Bij aankoop van het appartement bent u van rechtswege lid van de VVE waarbij u maandelijks een bijdrage heeft voor algemeen onderhoud, service kosten van gemeenschappelijke ruimte en een voorschot stookkosten. Op dit moment bedragen deze kosten € 352,92. per maand. De VVE stukken zijn via ons kantoor beschikbaar.

Bent u net zo enthousiast over de Rietbergstraat 85 als wij? Neem contact met ons op, wij doen graag de deur voor u open. Vergeet vooral uw NVM aankoopmakelaar niet mee te nemen!

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 312
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Berging Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Dichte keuken Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Garage meer autos Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Parkeergelegenheid type gratis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 312
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Berging Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Dichte keuken Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Garage meer autos Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Parkeergelegenheid type gratis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ten Hag