Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Op zoek naar een woning die niet alleen lekker ruim is, maar ook veelzijdig en flexibel in gebruik? Dan is dit een droom die uitkomt. Hier kunnen alle denkbare woonwensen werkelijkheid worden. Of het gaat om dubbele bewoning, of je nu graag vanuit huis werkt, het kan allemaal.

En dan hebben we het nog niet eens over de ruime tuin gehad. Een flink stuk grond waar je voldoende ruimte voor een moestuin, speelhoek voor de kinderen, of gewoon een rustige plek om te genieten van de zon en je favoriete boek. Daarnaast biedt de tuin veel privacy. 

Tot slot is deze woning ook nog eens levensloopbestendig. Zo zijn er bijvoorbeeld weinig drempels en  is er een slaapkamer met inloopdouche op de begane grond.

Laat de kans op dit mooie, ruime en veelzijdige huis niet aan je voorbijgaan. Plan direct een bezichtiging met een van onze makelaars en kom de woning met eigen ogen bekijken. Welkom aan De Lingst 42 in Haelen.

Indeling

Benedenverdieping
De begane grond is geheel voorzien van een laminaatvloer en stucwerk op de wanden. Daarnaast zijn zowel de woonkamer als de keuken voorzien van een aangename hoeveelheid daglicht. Vervolgens komen we in de luxe open keuken. Deze is slechts drie jaar oud en uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron, keramische kookplaat en een afzuigkap. 

Extra bijzonder is de grote serre aan de achterzijde van de woning, die dankzij de kunststof kozijnen en HR glas perfect isoleert. De serre is bovendien voorzien van verwarming, waardoor het er ook in de koudere maanden heerlijk vertoeven is. 

In 2021 is de voormalige garage verbouwd tot een extra slaapkamer met een inloopdouche. Boven deze ruimte is een appartement met keukenblok gerealiseerd. Deze enorme ruimte biedt tal van mogelijkheden. De woning biedt extra comfort dankzij de aanwezige airconditioning op de begane grond. Daarnaast is de woning levensloopbestendig ontworpen, met een ruime slaapkamer en inloopdouche op de begane grond. 

Bovenverdieping
De eerste verdieping biedt een drietal slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met een nette douche en wastafel. In één van de slaapkamers bevindt zich een extra wastafel.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, die bestaat uit een royale zolderruimte. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden en kan worden omgetoverd tot een extra grote slaapkamer of een sfeervolle werkplek. 

Tuin
De ruime tuin van deze woning geniet een gunstige zuidoostelijke ligging, zodat je volop kunt profiteren van de ochtend- en middagzon. De tuin is netjes verzorgd en aangelegd met diverse materialen. Een combinatie van een stijlvol terras en een fris gazon omringt het huis, wat voor een mooie uitstraling zorgt. Naast de tuin zelf is er ook een carport aanwezig. Daarnaast bevinden zich aan de linkerzijde, rechterzijde en aan de achterzijde 3 poorten waardoor de tuin bereikbaar is. 

Omgeving
Deze fantastische woning in het dorp Haelen biedt een ideale mix van rustige natuur en handige voorzieningen. De woning ligt nabij het prachtige natuurgebied "het Leudal". Binnen vijf minuten bereik je het centrum van Haelen met supermarkten, winkels en een basisschool. Het levendige stadscentrum van Roermond is slechts 10 minuten rijden en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De woning ligt eveneens centraal ten opzichte van Eindhoven en Maastricht.

Bijzonderheden
- Lekker ruim;
- Levensloopbestendig;
- Inpandig appartement op de eerste verdieping.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten B . Dit verloopt op 20 juni 2030.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 882
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 882
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond