Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom bij jouw volgende thuis! Deze volledig gerenoveerde, halfvrijstaande woning is een uitnodigend en direct te aanvaarden pareltje. Dankzij het uitgekiende gebruik van glas en ruimte is de woning zowel heerlijk licht als comfortabel. 

Een van de hoogtepunten van deze woning is de flinke tuin, die zich uitstekend leent voor diverse activiteiten in open lucht. Binnen geniet je onder andere van een praktische kelderruimte, een ruime woonkamer, een bijzonder grote leefkeuken, maar liefst 3 slaapkamers, een logeerkamer en een badkamer.

Al met al is deze woning een prachtig samenspel van licht en ruimte; gereed om jou (en je gezin) te verwelkomen. Neem snel contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met een van onze makelaars. Zij laten je de Bernhardstraat graag met eigen ogen zien.

Indeling

Woonkamer
Kom binnen in deze riante woonkamer, waar je volop ruimte hebt voor een comfortabele zithoek en eventueel een gezellige eethoek. De grote diverse ramen zorgen voor een prachtige lichtinval, waardoor er een heerlijke lichte sfeer ontstaat in de kamer. 

Wat betreft de afwerking is er gekozen voor een pvc -vloer en ook de wanden zijn prachtig afgewerkt met stucwerk. Dit geeft de kamer een strak, maar tegelijk ook heel sfeervol uiterlijk. Kortom, deze ruimte is vrijwel direct te betrekken. 

Keuken
Deze zeer grote woonkeuken is een echte blikvanger in het huis. Gerealiseerd in 2023, is het keukenontwerp modern en hip en gekenmerkt door de stoere zwarte uitstraling. De rechte keukenopstelling zorgt voor een ruimtelijk effect en biedt veel werkruimte. Daarnaast heb je de beschikking over een vrijstaand kookeiland.

Wat betreft keukenapparatuur heeft deze woonkeuken alles wat je mogelijk nodig hebt. Een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, de afzuigkap en een combi-oven. 

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een kleedkamer en de badkamer. De kamers variëren van formaat, zijn lekker licht en voorzien van een neutrale afwerking.

Daarnaast is de badkamer op deze verdieping nieuw en zeer netjes. De ruimte is van grond tot plafond betegeld en heeft een verzorgde en moderne uitstraling. Daarnaast bevat het  alle nodige voorzieningen: een douche, toilet en een wastafel. 

Via een vlizotrap heb je toegang tot de bergzolder, ideaal om wat niet alledaagse spullen op te bergen.

Tuin
De tuin van deze woning heeft een noordwestelijke ligging. Dit zorgt met name voor een mooie balans van zonlicht en schaduw. Momenteel moet deze tuin nog flink onder handen genomen en volledig aangelegd worden. Echter biedt dit een mooie kans om deze volledig naar eigen smaak en voorkeur vorm te geven.

Omgeving
Deze vers gerenoveerde woning in het dorp Haelen biedt een ideale mix van rustige natuur en handige voorzieningen. Op slechts tien minuten fietsen ligt het prachtige natuurgebied "het Leudal". Binnen vijf minuten bereik je het centrum van Haelen met supermarkten, winkels en een basisschool. Het levendige stadscentrum van Roermond is slechts 15 minuten rijden en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden
- Geheel gerenoveerd en gemoderniseerd;
- Energielabel B;
- Fraaie woonkeuken;
- Grote tuin;
- Dak, vloer en muur geïsoleerd;
- Voorzien van HR glas;
- De nieuwe cv-ketel is hybride ready, dat werkt uitstekend icm de vloerverwarming op de begane grond.


De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 7-11-2032.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 494
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 494
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond