Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime vrijstaand-geschakelde woning met badkamer en slaapkamer beneden staat te stralen op de Burgemeester Hoebersstraat 9 in Haelen. Een moderne woning met een diversiteit aan mogelijkheden en ideaal voor het grotere gezin. Nieuwsgiering? Lees dan gauw verder.

Direct bij binnenkomst in de hal ademt deze woning sfeer. Vanuit hier is toegang tot de keuken, het souterrain (provisie-/ en stookruimte), toiletruimte en de opgang naar de eerste verdieping middels de prachtig gerenoveerde trappenhal. De woonkeuken is een bordeaux rode kleur uitgevoerd in hoekopstelling met prachtig ‘Terrazzo’ werkblad en met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is toegang tot de eet-/ woonkamer en een tweede zit-/eetkamer. In de woonkamer ligt een duurzame PVC vloer en er is een sfeervolle houtkachel (ter overname) met grote raampartijen en schuifpui naar het overdekt terras met zonnewering. In 2004 hebben de huidige bewoner een aanbouw gerealiseerd met een masterbedroom met airco en luxe badkamer. Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming, douche, ligbad, twee kasten, wastafelmeubel met spiegel en tweede toilet. Verder is beneden een twee zit-/eetkamer die toegang geeft tot het overdekt terras/tuin en de inpandige garage. De garage is ruim opgezet en voorzien van elektrische kantelpoort, vanwaar een praktische witgoedruimte (bijkeuken) en berging. In de berging staat een jacuzzi en grote schuifkastenwand om heerlijk te ontspannen.

Middels de trapt bereikt men de eerste verdieping waar zich drie slaapvertrekken bevinden alsmede de tweede badkamer. Deze voorziet in een ligbad met douchewand, derde toilet en vaste wastafelmeubel.

Middels de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met veel opbergruimte achter de knieschotten en een eventuele vijfde extra (slaap-)kamer met dakvenster.

Maar er is meer! Deze woning is ook energiezuinig met een energielabel B en recentelijk geïsoleerde spouwmuren, geïsoleerd dak, grotendeels dubbele beglazing (m.u.v. de verdieping), HR cv-installatie, 22 zonnepanelen, 48 heatpipes en zonneboiler wat resulteert in relatief lage energiekosten en een duurzamer woongenot.

De twee percelen bij elkaar opgeteld zijn maar liefst 475m² en is fraai aangelegd met diverse aanplant en geheel omsloten met optimale privacy en dat op het Zuiden georiënteerd. Er is nog een kas om eigen groentjes te kweken en een houten tuinhuis voor tuinaccessoires. De fantastische terrasoverkapping heeft een mooi uitzicht over de tuin en als afsluiter is er links een eigen achterom en carport waar je auto, camper of caravan aan huis kunt stallen.

Kortom, is dit bij uitstek de ideale gezinswoning met de winkels en voorzieningen op loopafstand en door de vele ruimtes ook perfect voor de ondernemer die bijvoorbeeld aan huis wilt werken. Enthousiast na het zien van de fotoreportage? Wacht niet langer en plan je bezichtiging, zodat je zelf kunt ervaren hoe jouw droomhuis eruit kan zien!

Souterrain:
Provisiekelder en aparte stookruimte met HR cv-installatie en zonneboiler (300 liter).

Begane grond:
Entree/hal – toilet – garderobe – meterkast – keuken – eet-/woonkamer – 1e slaapkamer met en suite badkamer - aanbouw eetkamer – inpandige garage met bijkeuken en praktische ruimte met eigen jacuzzi / relaxed ruimte.

Overloop met drie slaapkamers en de tweede badkamer.

Overloop met diverse opbergkasten/knieschotten en (5e extra slaap-) hobbykamer met diverse kasten/knieschotten.

Oprit rechts langs de woning voor één personenauto – rechterzijde eigen achterom met carport voor auto/camper of caravan - verzorgd aangelegde tuinen met optimale privacy, diverse aanplant, prachtige terrasoverkapping – eigen kas en houten tuinhuis voor de benodigde tuinaccessoires.

- Definitief energielabel B, geldig tot 29-11-2030 en registratienummer 694472189;
- De keuken is afgewerkt met een grindvloer, fraai Terrazzo werkblad en navolgende inbouwapparatuur; 4 pits keramische kookplaat, schouw, vaatwasser, koelkast en combi magnetron;
- In de woonkamer ligt een duurzame PVC-vloer over de ‘rode’ parketvloer heen;
- In 2004 hebben de huidige woning de woning uitgebouwd, waarbij op de beneden verdieping een slaapkamer en ensuite luxe badkamer is gerealiseerd;
- Via de aanbouw eetkamer is inpandig de garage – bijkeuken en multifunctionele ruimte te bereiken;
- In totaal zijn er 5 slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten aanwezig in de woning;
- De woning is grotendeels v.v. houten kozijnen met isolerende beglazing m.u.v. de verdieping waar dan wel rolluiken aanwezig zijn;
- HR cv-installatie, merk Nefit, bouwjaar 2008 (geheel geviseerd) en betreft eigendom;
- Ideale gezinswoning of voor de ondernemer waar je zonder ingrijpende investeringen kunt genieten;
- Het dorp voorziet in diverse winkels, ligt centraal t.o.v. Weert, Roermond en Venlo en kent prachtige natuurgebieden;
- Alle maten en plattegronden zijn indicatief waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden
(financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 670
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Jacuzzi Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 475
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2008
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 670
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Jacuzzi Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 475
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2008
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Reuvers Makelaardij