Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART VOOR STARTERS EN JONGE GEZINNEN

Stel je voor: je eerste eigen thuis, een plek waar je gezin kan groeien en bloeien, waar je auto veilig in de eigen garage staat en waar de lange tuin uitnodigt tot eindeloze zomeravonden. Dit ruime woonhuis in een vriendelijke buurt biedt vier slaapkamers en is de ideale setting voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en gemak.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

EIGEN GARAGE: Nooit meer zoeken naar een parkeerplek, altijd een veilige haven voor je auto.
RUIM WOONHUIS: Met een woonoppervlakte van 120 m² is er ruimte in overvloed voor iedereen.
VRIENDELIJKE BUURT: Een omgeving waar buren elkaar kennen en kinderen veilig buiten spelen.
LANGE TUIN: Een groene oase die rust biedt en ruimte voor spel en ontspanning.
VIER SLAAPKAMERS: Ideaal voor een groeiend gezin of om een thuiswerkplek in te richten.

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN WARME OMHELZING

Vanaf het moment dat je de drempel overstapt, voel je het: dit huis ademt warmte en welkom. De ruime entree leidt je naar een lichte woonkamer waar de zonnestralen speels door de ramen dansen. De open keuken nodigt uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden en het delen van verhalen rond het kookeiland. Met een energielabel B is dit huis niet alleen een warm nest, maar ook een slimme keuze voor de toekomst.

De vier slaapkamers zijn elk een blanco canvas, klaar om ingekleurd te worden met persoonlijke herinneringen en dromen. De master bedroom, met uitzicht op de lange tuin, biedt een serene plek om de dag te beginnen en te eindigen. De overige kamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als werkruimte.

De tuin is een verlengstuk van het huis, waar de seizoenen zich van hun mooiste kant laten zien. Hier kun je tuinieren, spelen of simpelweg genieten van de rust. De eigen garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar ook voor fietsen, gereedschap en buitenspeelgoed.

EEN HUIS DAT LEEFT

Dit huis is meer dan een stapel stenen; het is een thuis waar elk hoekje een verhaal vertelt. De buurt, met zijn vriendelijke sfeer en gemeenschapsgevoel, is de kers op de taart. Hier groeien kinderen op met vriendjes om de hoek en zijn scholen en winkels binnen handbereik.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

In dit ruime woonhuis met een woonoppervlakte van 120 m² vind je een veilige haven voor je auto in de eigen garage en een lange tuin die uitnodigt tot ontspanning en plezier. De vier slaapkamers bieden ruimte voor een groeiend gezin of een comfortabele thuiswerkplek. De vriendelijke buurt zorgt voor een warm welkom en een gemeenschapsgevoel waar je je direct thuis voelt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond