Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART OP DE WONINGMARKT

Ben je klaar om de sleutel om te draaien in het slot van jouw allereerste eigen thuis? Stel je voor: een keurige starterswoning die jouw woonwensen laat uitkomen, een plek waar je direct kunt beginnen met genieten. En dat in een oase van rust aan een doodlopende straat, waar de hectiek van de dag plaatsmaakt voor serene stilte. Met een kelder die je ruimte geeft voor al jouw hobbydromen en een badkamer die je doet vergeten dat je gewoon thuis bent. En het mooiste? Voor de zomer kun je hier al je intrek nemen. Dit is geen droom, dit is jouw kans!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Een keurige starterswoning: Perfect voor wie zijn wooncarrière wil beginnen met een solide basis.
Volledig onderkelderd: Een zee aan extra ruimte, ideaal voor opslag, hobby's of zelfs een mancave of gym.
Een droom van een badkamer: Modern, ruim en uitnodigend, alsof je iedere dag in een spa ontwaakt.
Snel beschikbaar: Pak je verhuisdozen maar vast in, want je kunt hier al voor de zomer wonen.
Rustig wonen: Geniet van de vredige sfeer aan deze doodlopende straat, weg van de drukte.

WELKOM THUIS IN JOUW NIEUWE STARTERSPARADIJS

Stap binnen in deze charmante woning en voel direct de warme sfeer die je omarmt. Met een woonoppervlakte van 100 vierkante meter is er genoeg plek om je leven precies zo in te richten als jij dat wilt. De woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden of ontspannen momenten met een goed boek en een kop thee. De keuken, het hart van het huis, is de plek waar je experimenteert met recepten en waar de geur van versgebakken brood in de ochtend je neusvleugels kietelt.

Drie slaapkamers betekenen dat er ruimte is voor groei, voor gasten of om een werkplek in te richten waar je ongestoord kunt focussen. De grote kelder wacht op jouw creatieve ingeving. Een thuisbioscoop, een atelier, of een speelparadijs voor de kids? Jij beslist.

De badkamer is een hoofdstuk apart. Ruim, met een inloopdouche waar de waterstralen je zorgen wegspoelen, deze badkamer heeft de sfeer van een hippe hotelkamer!. Het is een plek waar je jezelf opnieuw uitvindt, elke dag weer.

En dan de locatie: een rustige doodlopende straat waar kinderen veilig kunnen spelen en waar je de dag begint met het geluid van fluitende vogels in plaats van razend verkeer. Het is een plek waar buren nog naar elkaar omkijken en waar je je deel voelt van een gemeenschap.

Voel je hoe je hart sneller klopt bij het idee van deze woning? Zie je jezelf al zitten in die prachtige badkamer of droom je weg bij de gedachte aan de extra ruimte in de kelder? Wacht dan niet langer. Dit is jouw moment. Neem contact op, plan een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want dromen zijn er om waar te maken, en jouw droomhuis wacht op je. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 158
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 158
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond