Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer ruime geschakelde woning gesitueerd op een perceel van maar liefst 783 m² groot gelegen nabij de dorpskern van Bavel! De woning is volledig geïsoleerd en beschikt onder andere over een ruime woonkamer, een open keuken, een multifunctionele praktijkruimte, een badkamer met douche, 3 ruime slaapkamers en een enorm grote op het noordoosten gesitueerde achtertuin met vijver en jacuzzi! De praktijkruimte is eventueel om te bouwen naar slaap- en badkamer waardoor gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoort.

Bavel is een populair en sfeervol dorp met een actief verenigingsleven en goede voorzieningen zoals diverse basisscholen, sportverenigingen en horeca. De dorpskern bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van de woning, hier zijn onder andere een grote supermarkt, bakker, slager, groente- en fruitwinkel, slijterij, drogisterij, sportschool en een modezaak gevestigd. De bereikbaarheid van de woning per auto is goed, het stadscentrum van Breda is gelegen op circa 10 minuten rijden en de snelweg A58 bereikt u al binnen 5 minuten. Ook per openbaar vervoer is de woning goed te bereiken, recht tegenover de woning bevindt zich een bushalte met frequente verbindingen van en naar het centrum en centraal station van Breda.

Begane grond

Entree/hal Via een van sierbestrating voorzien looppad door de voortuin bereikt u de voordeur en komt u in de hal. De voortuin is voorzien van diverse beplanting en links van de woning is een oprit die plaats biedt aan 3 auto's. De hal is voorzien van een eikenhouten vloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van stucwerk. Vanuit de hal zijn de woonkamer, toiletruimte, bergkast, meterkast (met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting) en trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. De toiletruimte beschikt over een hangend toilet en een fonteintje. De wanden zijn betegeld in een neutrale kleurstelling, de vloer is voorzien van zwarte tegels en het plafond is voorzien van stucwerk.

Woonkamer Zeer ruime woonkamer van circa 52 m² groot. De ruimte is, in de huidige indeling, verdeeld in 3 gedeeltes. Een zitgedeelte met sfeervolle houtkachel, een TV gedeelte en een kantoor. Doordat de ruimte zo groot is kan de ruimte op diverse manieren ingedeeld worden. Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u toegang tot het kookgedeelte. De volledige woonkamer is voorzien van dezelfde eikenhouten vloer als in de hal, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van stucwerk.

Keuken De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in een L-opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een 6-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast en een spoelbak met mengkraan. Het aanrechtblad is van graniet en de achterwand is betegeld in een neutrale kleurstelling. De overige wanden zijn voorzien van spachtelputz, het plafond is voorzien van stucwerk en de vloer is voorzien van antracieten tegels en vloerverwarming. Vanuit de keuken heeft u via 2 openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. Daarnaast heeft u vanuit de keuken ook toegang tot de praktijkruimte en de bijkeuken.

Bijkeuken De bijkeuken is circa 5 m² groot en is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. De vloer is voorzien van zwarte tegels, de wanden zijn voorzien van stucwerk en het plafond is voorzien van schuurwerk.

Praktijkruimte Multifunctionele ruimte die uitermate geschikt is voor een beroep aan huis of speelkamer. Na verbouwing kan de ruimte echter ook gebruikt worden als garage of juist als slaap- en badkamer. De ruimte kan met recht multifunctioneel worden genoemd! De totale ruimte is circa 35 m² groot en is nu verdeeld in een praktijk en sportruimte. De ruimte is voorzien van een airco, CV-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2006) en diverse vaste kasten. In een van de vaste kasten zit een extra groepenkast (met 6 groepen, een krachtgroep en 2 aardlekschakelaars). De ruimte is bereikbaar vanuit de keuken, achtertuin en vanaf de oprit. Het voorste gedeelte, de praktijkruimte, is voorzien van een PVC vloer, de wanden zijn voorzien van stucwerk en het plafond betreft een systeemplafond. De vloer in de sportruimte is voorzien van vinyl, de wanden zijn voorzien van muurverf en het plafond is van gips.

Achtertuin Verzorgde op het noordoosten gesitueerde achtertuin van maar liefst 475 m² groot en 45 meter diep. De achtertuin is, grenzend aan de woning, voorzien van een riant terras, een ruime vijver en een overkapping met daaronder de jacuzzi. Verder treft u in de tuin een groot grasveld, een zonneterras en een diversiteit aan beplanting. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de stenen berging, deze is circa 12 m² groot en is voorzien van elektra. Via een poort rechts van de woning is de achtertuin bereikbaar vanaf de openbare weg.

Eerste verdieping

Overloop Via de trap in de hal bereikt u de overloop van de eerste verdieping, de vloer op de overloop is voorzien van laminaat die doorloopt in de slaapkamers. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van MDF panelen. Vanaf de overloop zijn een bergkast, slaapkamers I en II, badkamer, toiletruimte en de vaste trap naar de tweede verdieping bereikbaar. De toiletruimte beschikt over een hangend toilet en een fonteintje. De wanden zijn betegeld in een neutrale kleurstelling, de vloer is voorzien van zwarte tegels en het plafond is voorzien van MDF panelen.

Slaapkamers I-II Slaapkamer I is circa 14 m² groot en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een airco. Slaapkamer II is circa 10 m² groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Beide slaapkamers zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer als op de overloop, de wanden zijn voorzien van stucwerk en de plafonds zijn voorzien van MDF panelen.

Badkamer De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, twee wastafels met mengkranen en een riant meubel, een grote verwarmde spiegel en mechanische ventilatie. De vloer is voorzien van zwarte tegels, de wanden zijn betegeld in een neutrale kleurstelling en het plafond is voorzien van MDF panelen met inbouwspots.

Tweede verdieping

Overloop Via de trap vanaf de overloop van de eerste verdieping bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Op de overloop hangt de tweede CV-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2009). De vloer is voorzien van hetzelfde laminaat als op de eerste verdieping, ook hier loopt de vloer door in de slaapkamer. De wanden zijn voorzien van spuitwerk en het plafond is voorzien van MDF panelen. Vanaf de overloop is slaapkamer III bereikbaar.

Slaapkamer III Slaapkamer III is, mede dankzij 2 dakkappelen, een ruime kamer van circa 17 m² groot. De kamer is voorzien van een wastafel met mengkraan. De vloer is voorzien van hetzelfde laminaat als op de overloop en op de eerste verdieping. De wanden zijn voorzien van spuitwerk en het plafond is voorzien van MDF panelen.

Bijzonderheden: - Gesitueerd op een perceel van 783 m² groot; - Volledig geïsoleerd; - Voorzien van houten kozijnen, deels met HR++ beglazing en deels met dubbele beglazing; - De kozijnen zijn deels in 2016 en deels in 2021 geverfd; - De keuken is voorzien van vloerverwarming; - Beschikt over een multifunctionele praktijkruimte; - Gelijkvloers wonen behoort tot de mogelijkheden; - Op steenworp afstand van de dorpskern van Bavel; - Kindvriendelijk dorp, met goede scholen en vele voorzieningen; - Op korte afstand gelegen van Breda, diverse natuurgebieden en snelwegen; - Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst; - Aangezien de woning meer dan 25 jaar oud is zullen er een standaard asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst; - Neem voor een nadere toelichting en/of een bezichtigingsafspraak gerust contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 680

Overige

Perceel oppervlakte 783
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 680

Overige

Perceel oppervlakte 783
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda