Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Robuuste-, vrijstaande villa in landhuisstijl met carport-parking, maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een speel-/werkkamer op de begane grond en een living van ca. 51m². Deze goed onderhouden villa heeft een rustige-, uitermate kindvriendelijke ligging in Dommelen aan een groene laan met louter bestemmingsverkeer.

Indeling Begane grond: Lange- en brede oprit met dubbele carport en parking, geschikt voor meerdere auto's. Overdekte entree naar ruime ontvangsthal met mooie vide, garderobe en betegeld gastentoilet met wandcloset en fontein. Vanuit de ontvangsthal zijn de living, de woonkeuken en de speel-/werkkamer toegankelijk. Deze speel-/werkkamer (met eiken vloerdelen) is ideaal te gebruiken als chill- of gameroom voor de kinderen of om te gebruiken als kantoortje aan huis. De keuken is een heuse leefkeuken met ruimte voor een grote eettafel voor het hele gezin. De keuken heeft een nette-, gemoderniseerde inrichting en is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. Vanuit de keuken bereik je een grote bijkeuken. Deze meer dan praktische ruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een uitstortgootsteen, een kastenwand en de aansluitingen voor de was-apparatuur. De achterdeur is perfect te gebruiken als de in Brabant bekende 'achterom'. De woonkamer is zo'n 51m² groot en is rondom voorzien van veel lichtinval (zoals eigenlijk de gehele villa) met veel ramen. Er ligt een sfeervolle boeren plavuizen tegelvloer (ook in de hal en de keuken) en er is een open haard om de wintermaanden gezellig door te kunnen brengen. In de woonkamer en keuken is er ook vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop (met vide) naar maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom beschikt over een eigen badkamer ensuite. Deze complete badkamer is geheel beregeld en ingericht met een ligbad, een douchecabine, een badmeubel met wastafel, een bidet en een wandcloset. De 2e badkamer is zeer geschikt voor de kinderen of ideaal om dienst te doen als gastenbadkamer. De 2e badkamer is ook helemaal betegeld en ingericht met een douche, wastafel en een wandcloset.

2e verdieping: Middels vaste trap te bereiken voorzolder met toegang tot 2 kamers. Aan de rechterzijde een slaapkamer met zijraam en Velux dakvenster en aan de linkerzijde een grote bergruimte met zijraam en opstelling van de c.v.-combiketel.

Tuin: Rondom de woning mooi in het groen gelegen- en verzorgd aangelegde tuin met diverse terrassen, gazon, plantenborders, berging en achterom.

Bijzonderheden: • Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Schepelweijen (Dommelen) met basisschool, bushalte (bus naar Eindhoven) en winkelcentrum De Belleman op loopafstand. • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus, met de auto middels de nieuwe N69 (10 a 15 minuten) of op de fiets binnendoor (ca. 20 minuten). • Op loopafstand van het groene Dommeldal en natuurgebied 't Heike. • Energielabel C.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 262
Inhoud woonhuis 829

Overige

Perceel oppervlakte 750
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 262
Inhoud woonhuis 829

Overige

Perceel oppervlakte 750
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars