Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Ruim bemeten (ca. 193m²!) vrijstaand geschakelde woning o.a. met vijftal ruime slaapkamers, 2 badkamers, kantoor-/ hobby-/ speelkamer en privacy biedend perceel op het zuiden!

WAT OPVALT AAN DE WONING - Woonoppervlak van maar liefst ca. 193m²; - Energielabel A (geheel goed geïsoleerd); - Vijftal slaapkamers, twee badkamers alsmede een ruime parterre met separate woon-/leefkeuken; - De voormalige garage is verbouwd tot kantoorruimte/ speelkamer/ hobbykamer; - Gunstige ligging op gewilde woonlocatie in "Grasrijk" te Meerhoven (Eindhoven).

INDELING VAN DE WONING Voortuin met oprit, overdekte entree en separate toegangsdeur naar praktijk-/ kantoorruimte. Deze woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat. Naast de eigen oprit is er in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid. De gehele parterre is afgewerkt met een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming.

HAL/ENTREE Ruime overdekte entree. Hal met garderobe nis, meterkast met warmteverdeler t.b.v. stadsverwarming, toiletruimte met fonteintje, praktische trapkast, doorloop naar de woonkamer en leefkeuken. Er is tevens voorzien in extra bergruimte onder de trap.

WOONKAMER/ KEUKEN / KANTOOR Woonkamer met separate eet-/ leefkeuken. De eetkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. Halverwege deze ruimte bevindt zich de keuken. De keuken is geplaatst in parallelopstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd. Deze ruime living geeft voldoende mogelijkheid tot het creëren van een a twee zithoeken. Vanuit de woonkamer geeft een loopdeur toegang tot de inpandig bereikbare hobby-/ praktijk-/ kantoorruimte (voorheen garage). Deze ruimte is voorzien in een eigen entree waardoor deze ruimte multifunctioneel inzetbaar is.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en aparte tweede toiletruimte. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 19m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 (ca. 12m²): Eveneens een ruime en speelse slaapkamer met extra hoge plafonds; Slaapkamer 3 (ca. 9m²): Aan de voorzijde gelegen derde slaapkamer, momenteel in gebruik als werkkamer, tevens met extra hoge plafonds; Slaapkamer 4 (8m²) en 5 (10m²): Gelegen op de tweede verdieping bevinden zich nog twee extra ruime slaapkamers.

BADKAMER Badkamer bestaande uit een ligbad, douchehoek en dubbele wastafel in meubel.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder, tweede badkamer en tweetal extra slaapkamers. Op deze verdieping ligt eveneens een laminaatvloer. De tweede badkamer bestaat uit een douchecabine, wastafel in meubel en sanibroyeur (derde toilet). In deze ruimte bevinden zich eveneens de aansluitingen voor was- en droogvoorziening en de mechanische ventilatie-unit.

LIGGING EN LOCATIE Deze ruime woning is gelegen in gewilde en kindvriendelijke woonomgeving Grasrijk (Meerhoven) nabij vele voorzieningen zoals winkels, scholen, sportgelegenheden, ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport en het centrum van zowel Eindhoven en Veldhoven (goed bereikbaar met het openbaar vervoer).

BIJZONDERHEDEN - Dak geheel vernieuwd; - Parterre voorzien van vloerverwarming; - Vijftal slaapkamers en 2 badkamers; - De voormalige garage is verbouwd tot praktijkruimte / kantoor / speelkamer; - Geheel goed geïsoleerd (Energielabel A); - Deze woning wordt verwarmd middels stadsverwarming (warmteverdeler in eigendom); - Ligging op rustige en gewilde woonlocatie in "Grasrijk" te Meerhoven (Eindhoven); - Korte ligging nabij winkels, scholen, ASML en uitvalswegen o.a. naar Eindhoven en Veldhoven; - Aanvaarding in overleg (Q2-2024 of eerder in overleg); - Uw makelaar: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 683

Overige

Perceel oppervlakte 261
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 683

Overige

Perceel oppervlakte 261
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA