Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN DE TURNHOUTLAAN

Stel je voor: een leven waar het stadse hart klopt op de achtergrond, terwijl je geniet van huiselijke rust en comfort. Voor jonge gezinnen, starters en stadslevensgenieters presenteert zich een unieke kans in Eindhoven. Deze instapklare woning aan de Turnhoutlaan is een parel in de gewilde wijk "De Tempel". Met vier slaapkamers, een energiezuinig karakter en een tuin die uitnodigt tot ontspanning, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. En dat allemaal op een steenworp afstand van het bruisende centrum. Welkom in je nieuwe thuis!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- INSTAPKLAAR EN RUIMTELIJK WONEN: Vier slaapkamers bieden ruimte voor iedereen.
- DUURZAAM EN COMFORTABEL: Energielabel B, 11 zonnepanelen en airconditioning voor een groen en aangenaam binnenklimaat.
- JE EIGEN OASE: Een fraai aangelegde tuin met terrasoverkapping en een praktische berging.
- PARKEREN ZONDER ZORGEN: Altijd een plekje voor de deur in deze rustige straat zonder overburen.
- HET LEVEN CENTRAAL: De Tempel biedt alle voorzieningen binnen handbereik.
- CULINAIRE VRIJHEID: Een complete keuken uit 2016 waar kookdromen werkelijkheid worden.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar comfort en gemak naadloos samenvloeien. De Turnhoutlaan in Eindhoven opent haar deuren voor een woning die niet alleen met de tijd meegaat, maar deze zelfs vooruit is. Vanaf het moment dat je de lichte en uitnodigende hal betreedt, voel je het: dit huis is anders.

De woonkamer, met grote ramen die het daglicht gul binnenlaten, vormt het kloppende hart van het huis. Hier kun je neerploffen op de bank na een lange werkdag, of juist de dag energiek beginnen met een kop koffie en uitzicht op je sfeervolle tuin.

De keuken, jouw culinaire speelveld, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle ruimte om te experimenteren met smaken en recepten. Het is de plek waar je gasten verrast met jouw kookkunsten, terwijl zij zich mengen in de gesprekken aan de eettafel.

Boven vind je de slaapkamers, elk een blank canvas wachtend op jouw persoonlijke touch. De master bedroom is een toevluchtsoord waar je je kunt terugtrekken voor een welverdiende nachtrust. De overige kamers lenen zich perfect voor kinderen, een thuiskantoor of misschien wel een walk-in closet.

De tuin is een verlengstuk van je woonplezier. Hier geniet je van de eerste zonnestralen bij het ontbijt onder de terrasoverkapping, terwijl de kinderen veilig spelen op het gazon. En met de berging voorzien van elektra, is er altijd ruimte voor je fietsen en tuingereedschap.

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW LEVENSSTIJL
De Turnhoutlaan ligt in een buurt die leeft, maar ook rust ademt. Geen overburen betekent extra privacy. Voor de dagelijkse boodschappen wandel je naar de nabijgelegen supermarkt, en scholen en kinderopvang zijn slechts een korte fietsrit verwijderd. Het centrum van Eindhoven, met zijn winkels en horeca, ligt op fietsafstand, terwijl de bushalte om de hoek je verbindt met de rest van de stad.

VERPLICHTING
De woning is middels ‘kopen naar wens’ gekocht van woningbouwvereniging Thuis. Voor de afhandeling hiervan stelt verkoper uitdrukkelijk de verkoopvoorwaarde dat de akte van levering dient te passeren bij AKD Notarissen te Eindhoven. Zij hebben de juiste aktes om te zorgen dat de afkoop van de erfpacht bij Thuis wordt afgerond en men direct kan leveren aan de nieuwe eigenaren, zodat zij direct volledig eigenaar worden van de woningen en grond.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in deze prachtige woning aan de Turnhoutlaan? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Dit is je kans om het leven te leiden waar je altijd van gedroomd hebt. Pak die telefoon en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet wonen in een huis dat zoveel te bieden heeft? Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 169

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 169

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij