Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Zeer ruime uitgebouwde, energiezuinige (gasloos) en instapklare woning gelegen op gewilde woonlocatie in "Vredeoord" te Eindhoven (voormalig terrein van Philips hoofdkantoor)!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - De woning is zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Zo zijn er 8 stuks zonnepanelen aanwezig alsmede een douche WTW-installatie en is de woning aangesloten op het warmtenet van Ennatuurlijk waarbij warmte wordt geleverd vanuit de biomassacentrale op Strijp-T. Hierdoor is deze woning geheel gasloos; - Aan de achterzijde van de woning over de gehele breedte uitgebouwd; - Zeer centrale ligging op gewilde woonlocatie o.a. kort nabij het stadscentrum van Eindhoven alsmede Strijp-S, het NS-station en prachtige park en bossen o.a. het Philips de Jonghpark en iets verderop de Herdgang en de Wielewaal; - Het betreft hier een oprecht instapklare woning!

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustig en autovrij woonpleintje. In de omgeving is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De begane grond is voorzien van een nette PVC-vloer afwerking met vloerverwarming. Op zowel de eerste en tweede verdieping ligt een nette laminaatvloer. De wanden zijn geheel afgewerkt met spuitwerk wandafwerking en plafonds.

HAL/ENTREE Hal met garderobe nis, meterkast met voldoende groepen (automatenkast) en opstelplaats voor de warmteverdeler (huur ca. € 140,-- per jaar), toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang en doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Living met voldoende ruimte voor zowel een zit- als een eethoek. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de luxe "van Diessen" keuken. De keuken, in hoekopstelling, is voorzien van hoogwaardige "Siemens" inbouwapparatuur en inductiekookplaat met midden afzuiging. Daarnaast kun je aan de achterzijde leuk zitten aan de bar. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. Standaard zijn deze woningen voorzien van uitbouw over de volledige breedte waardoor er een ruim zitgedeelte is ontstaan. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal ruime slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 15m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning en momenteel in gebruik als kinderkamer; Slaapkamer 2 (ca. 15m²): Een ruime tweede "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is in gebruik als hoofdslaapkamer; Slaapkamer 3 (ca. 7m²): De derde slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en wordt momenteel gebruikt als werkkamer/ kledingkamer; Slaapkamer 4 (ca. 22m²): Op de zolderverdieping gelegen vierde slaapkamer, zeer ruim van opzet en met fraaie lichtinval door de Velux dakkapel.

BADKAMER De luxe geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, een wandcloset, een inloopdouche met regendouchekop, een dubbele wastafel in meubel en een designradiator.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping met airconditioning en separate technische-/wasruimte alsmede een vierde slaapkamer. In de huidige situatie betreft het hier nog een open ruimte maar kan er op simpele wijze een tussenwand worden geplaatst waardoor er een gesloten ruimte ontstaat. In de technische ruimte tref je de aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen, de omvormer t.b.v. de zonnepanelen en de mechanische ventilatie-unit. Onder de kapschuinte is er voldoende bergruimte aanwezig.

BUITENRUIMTE Terreinverharding aan de voorzijde van de woning. De achtertuin is ca. 12 meter diep en bestaat uit een zonneterras, een gazon en onderhoudsarme borders met siergrind. Er is tevens voorzien in een houten berging en een eigen achterom.

LOCATIE Deze woning is centraal gelegen in de nieuwe, gevarieerde en ruim opgezette, autoluwe en kindvriendelijke buurt ‘Vredeoord’, op het terrein van het voormalige hoofdkantoor van Philips aan de Boschdijk, op slechts enkele minuten fietsen van Strijp-S met een NS-station en het centrum van Eindhoven. Deze buurt wordt daarnaast deels omringd door prachtige parken en bossen (zoals het openbare terrein van de GGZe, het Philips de Jonghpark en iets verderop de Herdgang en de Wielewaal) en binnen enkele minuten zit u op het snelwegennet naar alle windstreken.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een zeer ruime woning (ca. 136m²) met uitbouw over de volledige achterzijde van de woning; - Hoogwaardige isolatie in vloer, daken en gevels, een ankerloze woningscheidende wand en overwegend HR+++ (triple) glas. (Energielabel A) - Nagenoeg alle buitendeuren, -kozijnen en –(draai/kiep)ramen in hardhout (m.u.v. de grenen Velux dakkapel), met kierdichting, diverse ventilatieroosters en inbraakwerend hang- en sluitwerk; - Voorzien van 8 zonnepanelen op het voordakvlak (ieder een vermogen van 315 Wattpiek); - De energiebesparende douche-WTW gebruikt de warmte van het wegstromende douchewater om het koude douchewater alvast op te warmen. - Deze woning is duurzaam gebouwd, met aan de opvolgend koper overdraagbare SWK-garantie; - Parterre geheel voorzien van vloerverwarming; - Deze gasloze woning krijgt lokale en duurzame warmte geleverd van het warmtenet van Ennatuurlijk vanuit de biomassacenrale op Strijp-T. - Huurprijs t.b.v. de warmteverdeler betreft ca. € 140,-- per jaar; - In ‘Vredeoord’ heerst een echt buurtgevoel en is volop aandacht besteed aan ruimte en veiligheid voor kinderen. - Op loopafstand bevindt zich het Medisch Centrum Boschdijk (MCB), met huisartsen een apotheek en enkele andere medische diensten. - Aanvaarding 1 juni 2024; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA