Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar het ideale huis in een rustige en kindvriendelijke buurt? Je hoeft niet verder te zoeken! Stap binnen in deze verrassend ruime hoekwoning, gelegen in het geliefde Steenbergen-Zuid. Deze woning biedt een onderhoudsvriendelijke achtertuin en ligt dicht bij diverse voorzieningen zoals basisschool Gummarus, sportpark Steenbergen en supermarkt Jumbo. Met zijn sfeervolle indeling, vier slaapkamers en zonnige tuin op het zuiden is dit huis perfect voor starters en doorstromers op de woningmarkt.

Tip: Neem een kijkje op de unieke eigen website van de woning, oosterzeel16.nl.

INDELING Begane grond: Bij binnenkomst heb je toegang tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor uitstekende natuurlijke lichtinval. De open keuken is modern en uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, 4-pits gaskookplaat en design afzuigkap.

Eerste verdieping: Op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een betegelde badkamer met douchecabine, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Slaapkamer 1: deze (ouder-)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is afgewerkt met een laminaatvloer, de wanden zijn afgewerkt met behang en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Slaapkamer 2: de tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als kastenkamer en gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, de wanden zijn afgewerkt met behang en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Slaapkamer 3: de derde slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een laminaatvloer, de wanden zijn afgewerkt met behang en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar zich nog een ruime slaapkamer bevindt.

Slaapkamer 4: de vierde slaapkamer is gelegen op de zolderverdieping van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, de wanden en het plafond zijn gesausd. In deze slaapkamer is een dakvenster geplaatst voor extra daglicht.

Tuin: De onderhoudsvriendelijke achtertuin is op het zonnige zuiden gelegen en is bereikbaar vanuit de keuken. Het terras is bestraat met sierbestrating en omgeven door houten schuttingen. Een gemetselde berging met elektra biedt ruimte voor het opbergen van jullie fietsen, het tuinmeubilair en gereedschap.

Algemeen: - De woning is gelegen in de geliefde woonwijk `Steenbergen-Zuid` - De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 115 m2 - De woning heeft een goede staat van onderhoud - De woning heeft 4 ruime slaapkamers - In de achtertuin is een stenen berging gelegen - In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10 % van de koopsom - Oplevering in onderling overleg

Deze woning is perfect voor starters of gezinnen die op zoek zijn naar een heerlijk ruime hoekwoning waar ze zich direct thuis kunnen voelen. Wacht niet langer en plan snel een bezichtiging in aan de Oosterzeel 16 te Steenbergen. Dit is dé kans om jullie droomhuis te vinden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 203

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 203

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel