Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage is perfect gelegen aan een breed opgezette straat in de kindvriendelijke buurt Steenbergen-Zuid. Het is een ideale plek voor gezinnen, met een scala aan voorzieningen binnen handbereik, zoals de Jumbo supermarkt, basisschool Gummarus, het centrum van Steenbergen en het sportpark.

Begane grond: Bij binnenkomst in de hal heb je direct toegang tot het toilet, de handige trapkast, de woonkamer en de keuken. De vaste trap leidt naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft volop natuurlijk lichtinval, is afgewerkt met een mooie parketvloer en balkenplafond en biedt een mooi uitzicht op de achtertuin. De keuken aan de achterzijde van de woning is uitgerust met moderne inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, halogeen kookplaat, afzuigkap, oven en magnetron, en geeft directe toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1: de eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt.

Slaapkamer 2: de tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt. Deze slaapkamer geeft toegang tot het balkon en is voorzien van twee inbouwkasten en een zonnescherm.

Slaapkamer 3: de derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt.

Slaapkamer 4: de vierde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt.

Tweede verdieping: De ruime zolderverdieping is momenteel in gebruik als bergzolder maar biedt mogelijkheden voor een extra (slaap-)kamer. Hier bevindt zich ook de CV-ketel.

Tuin: De oostelijk georiënteerde achtertuin biedt veel privacy en is zowel vanuit de garage als de keuken toegankelijk.

Algemeen: - Gelegen in kindvriendelijke wijk Steenbergen-Zuid - Ruime opzet met oostelijk georiënteerde achtertuin - Nabij voorzieningen zoals supermarkt, scholen en sportpark - Vier slaapkamers op de eerste verdieping - Mogelijkheid tot creëren van een vijfde slaapkamer op de tweede verdieping - Ruime oprit voor 2 auto's met carport en garage - Privacy biedende achtertuin op het oosten - Deels voorzien van kunststof kozijnen. - In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10 % van de koopsom - Oplevering in onderling overleg

Deze woning is perfect voor stellen of gezinnen die op zoek zijn naar een heerlijk ruime 2-onder-1 kapwoning waar ze zich direct thuis kunnen voelen. Wacht niet langer en plan snel een bezichtiging in aan de Westberg 9 te Steenbergen. Dit is dé kans om jullie droomhuis te vinden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 288

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 288

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel