Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze vrijstaande woning aan de Franseweg in Steenbergen heeft alles wat je zoekt en meer! Met een perfecte combinatie van comfort, ruimte en een gunstige ligging is deze woning echt de moeite waard. Kom jij straks thuis in deze heerlijke woning?

Ligging:
De woning is gelegen aan de rand van het gezellige Steenbergen, in een rustige en kindvriendelijke buurt. Met onder andere scholen, sportverenigingen, winkels en openbaar vervoer in de nabij omgeving heb je alles binnen handbereik. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich al op loopafstand en steden als Roosendaal en Bergen op Zoom liggen op steenworp afstand. Ook voor een ontspannen wandeling of fietstocht hoef je niet ver. Geniet van de omliggende natuurgebieden en jachthavens en pak een versnapering in één van de vele horecagelegenheden rondom de Haven of op de gezellige markt.

Indeling
Begane grond:
Via de voortuin met oprit die plaats biedt voor 2 auto’s bereik je de woning. Je komt binnen in de entree met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping en krijgt toegang tot de keuken. De ruime woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot de woonkamer en de ontbijthoek. Deze aparte ontbijthoek biedt een perfecte plek om rustig aan je dat te kunnen beginnen met een bak koffie. In de zomer kan je tuindeur hier heerlijk open zetten.
De woonkamer is voorzien van grote raamkozijnen die een zee aan daglicht binnenlaten. De sfeervolle houtkachel zorgt voor extra warmte in de koude wintermaanden. Verder is de woonkamer netjes afgewerkt en voorzien van inbouwspots en een houten vloer.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en een dakraam. De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruim met fijne grote raamkozijnen. De 3e slaapkamer leent zich uitstekend als werkkamer of inloopkast.

Tuin:
De achtertuin van maar liefst ca 30 meter diep maakt deze woning echt uniek. De tuin is voorzien van sierbestrating, gazon, diverse beplanting en een vijver met houten bruggetje. De tuin is gelegen op het noordoosten en biedt op iedere moment van de dag zowel zon als schaduw. Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra en een overkapping. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1939;
- Perceeloppervlakte: 481m²;
- Inhoud: 387m³;
- Woonoppervlakte: 95m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van houten kozijnen;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- Warm water middels CV-combiketel (Remeha 2012);
- Diepe achtertuin van maar liefst ca 30 meter;
- Oprit met 2 parkeerplaatsen;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 95
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 481
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 95
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 481
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.

Wooninfluencers

Laden..