Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een pand dat geheel gerenoveerd dient te worden, waarbij u de vrijheid hebt om het volledig naar uw eigen smaak en wensen in te richten? Wij presenteren u graag dit pand gelegen aan de Pompstraat 6, in het hart van Steenbergen. Momenteel in gebruik als praktijkruimte, biedt dit pand een scala aan mogelijkheden om wonen en werken op één locatie te combineren of om bijvoorbeeld uw droomwoning te verwezenlijken. We hebben gebruik gemaakt van impressiebeelden om de mogelijkheden van het pand te laten zien.

Met een 'Centrum - 2' bestemming biedt het pand een breed scala aan opties. We zijn enthousiast om te horen welke ideeën u heeft voor dit pand! Hier kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Onderaan de tekst vindt u een korte beschrijving van de mogelijkheden volgens het bestemmingsplan.

Of u nu droomt van een sfeervol huis, een bruisende bedrijfsruimte, of een unieke combinatie van beide, dit pand biedt een uitstekend startpunt. Voor meer informatie over de bestemming staan wij altijd tot uw beschikking. Uiteraard kunt u hierover ook meer informatie inwinnen bij de gemeente Steenbergen. De veelzijdige gebruiksmogelijkheden maken dit pand zeer aantrekkelijk. Na een grondige verbouwing zal het een blikvanger zijn met een prachtige uitstraling in het centrum van Steenbergen.

Begane grond (circa 78 m2): Bij binnenkomst op de begane grond van ongeveer 77 m2, betreedt u een ruime hal die leidt naar de praktijkruimte van circa 34 m2, ideaal voor diverse professionele activiteiten. Het toilet bevindt zich ook op deze verdieping voor het gemak van de bezoekers. Aan het einde van de hal bevindt zich een handige berging, inclusief de opstelplaats voor de CV-ketel.

Eerste verdieping (circa 78 m2): De vaste trap in de hal leidt naar de eerste verdieping, met een oppervlakte van circa 78 m2. Hier komt u op een ruime overloop die toegang biedt tot een royale tweede praktijkruimte van ongeveer 64 m2 en de pantry. Deze verdieping biedt een scala aan mogelijkheden voor verschillende bedrijfsactiviteiten. Met een gedurfde renovatie kan deze verdieping ook getransformeerd worden tot een prachtige bovenwoning. De ruimte en de mogelijkheden zijn er, waardoor dit pand een veelbelovende investering vormt.

Algemeen * Gunstige locatie in het centrum van Steenbergen * Alle voorzieningen binnen handbereik en op loopafstand van het stadspark, de haven, supermarkten en diverse horeca gelegenheden * Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping is er een ruimte van circa 78 m2 * Het bestemmingsplan biedt volop gebruiksmogelijkheden, zie onderstaand voor een korte opsomming * U heeft de vrijheid om het pand geheel naar eigen smaak en wensen in te richten * Het pand heeft een bestemming van 'Centrum - 2', wat diverse potenties biedt. * Voor het pand is een stuk eigen grond gelegen van circa 36 m2 * Er is gebruik gemaakt van impressiebeelden om de mogelijkheden van het pand te laten zien * In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10 % van de koopsom * Oplevering in overleg

BESTEMMING Bestemmingsomschrijving De voor 'Centrum - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. dienstverlening; c. kantoren; d. praktijkruimten; e. (lokale) maatschappelijke voorzieningen; f. dansscholen, sportscholen, fitnessruimten en daarmee gelijk te stellen functies; g. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel', mede voor detailhandel, niet zijnde supermarkten en volumineuze detailhandel; h. ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 2', mede voor horeca tot en met ten hoogste categorie 2 van de Staat van horeca-activiteiten;

met de daarbij behorende; i. bijbehorende bouwwerken; j. bouwwerken geen gebouwen zijnde; k. wegen en paden; l. parkeervoorzieningen; m. groenvoorzieningen; n. water en waterhuishoudkundige voorzieningen; o. tuinen en erven.

Ziet u ook de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel