Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je voor: een thuis waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen. Een plek waar jonge gezinnen, eenpersoonshuishoudens en gezinnen met opgroeiende kinderen zich direct thuis voelen. Dit is geen droom, maar realiteit in de groene en kindvriendelijke woonwijk "Woenselse Heide". Hier staat een prachtige, volledig gemoderniseerde tussenwoning te wachten op nieuwe bewoners. Met een tuin op het zuiden, een uitbouw die zorgt voor extra veel woonruimte en een energielabel A, is dit huis een parel in Eindhoven. Ben jij klaar om je nieuwe hoofdstuk te beginnen?

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE DROOMHUIS

Duurzaamheid op zijn best: Volledige isolatie, vloerverwarming, 11 zonnepanelen en een recent vervangen dak zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en lage energiekosten.
Modern wooncomfort: Een ruime woonkamer met een chique visgraatvloer, hoge plinten en strakke wanden, gecombineerd met een luxe keuken voorzien van alle gemakken.
Koel in de zomer, warm in de winter: Drie airco's zorgen voor verkoeling tijdens hete zomerdagen, terwijl de vloerverwarming je voeten warm houdt in de winter.
Zonnige tuinmomenten: Geniet van de zuidelijke ligging van de tuin, waar je van vroeg tot laat in de zon kunt zitten.
Ruimte in overvloed: Een uitgebouwde achterzijde, een serre voor extra leefruimte, vier slaapkamers en een moderne badkamer maken dit huis tot een ruimtelijk wonder.


BEGANE GROND: RUIMTE EN LICHT

Bij binnenkomst in de hal, met een strak betegeld toilet voel je direct de warme sfeer van dit huis. De hal biedt toegang tot de woonkamer, waar de vloerverwarming en de visgraatvloer een harmonieuze combinatie vormen. De ruimte is groot en licht, dankzij de uitbouw aan de achterzijde en de grote raampartijen die het daglicht binnenlaten. De woonkamer is het hart van het huis, met genoeg ruimte voor een grote zithoek en een eettafel waar vrienden en familie samenkomen.

De keuken, gelegen aan de voorzijde, is een plaatje van functionaliteit en design. Uitgerust met een koelkast, gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap, biedt het eiland met bar niet alleen veel werkruimte, maar ook een plek voor gezellige momenten. De hoge plinten en strakke wanden geven de ruimte een luxe uitstraling.

EERSTE VERDIEPING: PRIVACY EN COMFORT

De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping met drie slaapkamers. Elke kamer is ruim genoeg voor een bed en kast, en biedt de privacy die je nodig hebt. De badkamer is modern en functioneel, met een inloopdouche, tweede toilet en vaste wastafel. De tegels zijn tijdloos en makkelijk in onderhoud.

ZOLDER: RUIM EN MULTIFUNCTIONEEL

De zolderverdieping is een verrassing op zich. De voorzolder, met wasmachineaansluiting en cv-installatie, leidt naar een ruime vierde slaapkamer met dakkapel. Deze kamer kan ook dienen als werkruimte, hobbykamer of speelruimte voor de kinderen.

TUIN: ZUIDELIJKE CHARME

De tuin is een verlengstuk van de woonkamer. Gelegen op het zuiden, is dit de plek waar je van de vroege ochtend tot de late avond van de zon geniet. De serre biedt de mogelijkheid om het buitenseizoen te verlengen en geeft extra leefruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 463

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 463

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij