Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in jouw droomhuis! Een moderne architectuur gecombineerd met een doordachte indeling en veel licht. Met een extra badkamer en een kantoor of speelkamer op de begane grond is deze woning perfect voor gezinnen die ruimte en functionaliteit waarderen. De ligging in een kleinschalige nieuwbouwwijk vlakbij natuur en met een basisschool op loopafstand maken het plaatje compleet.

Indeling

De oprit leidt naar de entree aan de zijgevel. Binnenkomst in hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en toegang tot kantoor en woonkamer. Het kantoor kan ook dienen als speelkamer of extra slaapkamer. Naar wens is dit gedeelte ook bij de woonkamer te betrekken vanwege de niet dragende binnenmuren.

De half open keuken/eetkamer vormt het centrale middelpunt van het woongedeelte wat in verbinding staat met een zitkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. Aparte ruimtes, naar wens af te sluiten maar toch in verbinding met elkaar. De centrale eetkamer heeft een glazen vouwwand (Solarlux). Veel daglicht, zelfs in de wintermaanden en bij mooi weer geheel te openen. De keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, vaatwasser op werkhoogte en een 5 pits gasfornuis met grote oven. Volop provisieruimte vind je in de kast onder de trap.

Via de keuken is de berging/bijkeuken bereikbaar met aangrenzend de badkamer op de begane grond, voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, een luxe badkamer, separate toiletruimte en een vaste kast. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een lichtkoepel, balkon, en kastenwand op maat met ingebouwde airconditioning. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met rainshower en handdouche, wastafelmeubel en geïsoleerd ligbad waardoor deze langer en beter op temperatuur blijft.

Tuin

Onder architectuur aangelegde achtertuin met een terras waar je volop privacy ervaart. Ook de inkijk vanuit de achterzijde is minimaal door het ontbreken van bebouwing. Naast een haag is een overdekte bergruimte gelegen, ideaal voor fietsen en buitenopbergen.

Bijzonderheden

- Dé kans om het huis van de architect te kunnen kopen. Bij het ontwerpen van de woning is er veel aandacht besteed aan doorzichten, lichtinval, multifunctionele indeling van de ruimtes en doordachte detaillering. - Oprit met plaats voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein. - Met vloerverwarming door het hele huis, een zeer hoge isolatiewaarde, een CO2-gestuurd ventilatiesysteem en solar-dak is het klaar voor een duurzame toekomst. - Voorziene screens en dauerluftung zijn op slimme wijze weggewerkt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 682

Overige

Perceel oppervlakte 372
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 682

Overige

Perceel oppervlakte 372
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars