Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In kleinschalig woonplan aan de rand van groene villawijk gelegen vrijstaande woning type bungalow. Het perceel van bijna 1000 m² wordt omringd door een eigen bosperceel. Architectonisch een dijk van een basis om in een moderne jas te steken. Perfect als bosrijke hideaway voor een druk leven met toch een uitstekende ontsluiting naar A67 en ASML (15 autominuten) en met het centrum van zowel Eersel als Bergeijk op fietsafstand.

Indeling

Entree en woonkamer

De oprit leidt naar een grootse entree met veel licht. Een multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld als inspirerend kantoor, hobbyruimte, thuisbioscoop of speelkamer. Via de corridor met aangrenzend een garderobe en toilet kom je binnen in de woonkamer. Een imposante ruimte van 60 m² met een geweldige tuinbeleving en veel licht door de grote raampartijen. Het zitgedeelte beschikt over een inbouwhaard voor sfeer en warmte in de donkere, koudere dagen.

Keuken, bijkeuken en dubbele garage

Aangrenzend aan het eetgedeelte in de woonkamer bevindt zich de keuken met de nog originele keukeninrichting, met zicht op de andere zijde van de tuin. De praktische, ruime bijkeuken heeft een deur naar de de overdekte entree met toegang tot de dubbele garage alsmede een deur naar de cv-ruimte.

Slaapvleugel met vijf slaapkamers, badkamer en separate toiletruimte

De woning heeft vier volwaardige slaapkamers en een vijfde kleine slaapkamer. De hoofdslaapkamer is met een oppervlakte van ca. 28 m² zeer riant en biedt alle ruimte voor een walk-in closet. De badkamer is gedateerd maar heeft goede afmetingen voor het realiseren van de badkamer naar wens. Pluspunt is verder een separate toiletruimte naast de badkamer.

Tuin en bos

De woning is gelegen op een perceel van 998 m² omzoomd door een bosperceel in eigendom van 1325 m². Dit perceel vergt geen onderhoud en waarborgt tegelijkertijd de privacy en het groene karakter. In de winter, als de bomen het blad verliezen is er een fraai vergezicht naar de weilanden en in de zomer geven de bomen de prettige natuurlijke schaduw waarbij de tuin groot genoeg is voor veel zon. Er zijn meerdere terrassen. Het riante terras grenzend aan de woonkamer en slaapvleugel leent zich voor een samenkomst met een groot gezelschap en beschikt over een buitenopenhaard. Wie wil wandelen of fietsen kan van huis uit direct de bossen en weilanden in!

Bijzonderheden

- Een uitgelezen kans om te wonen in een bosvilla die je naar eigen hand kunt zetten met een compleet woonprogramma op de begane grond. - Woonoppervlakte maar liefst 216 m² excl. dubbele garage van 39 m²! - Ideale situering aan de noordzijde van Bergeijk tegen de nieuwe Diepveldenweg. Een fijne locatie voor het hele gezin met zowel het centrum van Eersel en Bergeijk dichtbij alsmede scholen, natuur en A67/ASML. - Doordachte architectuur met veel licht, een goede tuinbeleving en een prettige indeling.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 216
Inhoud woonhuis 957

Overige

Perceel oppervlakte 2323

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 216
Inhoud woonhuis 957

Overige

Perceel oppervlakte 2323

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars