Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een mooie locatie aan de rand van het Dorp gelegen, charmante 2-onder-een-kapwoning met maar liefst 213 m² gebruiksoppervlakte, een inpandige atelierruimte, een ruime living, 4 slaapkamers en een verrassend ruime, zonnige achtertuin met volop privacy! Als je eenmaal dit huis hebt bekeken, weet je dat je thuis bent. Dit is dé plek waar jij je (droom)leven kunt gaan inrichten.

Vanuit de oprit bereik je de overdekte entree van de woning. Achter de voordeur ligt de entreehal met meterkast (9 groepen, krachtstroom en 2 aardlekschakelaars), de moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje en toegang tot de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een gestuukt plafond.

Woonkamer
De royale L-vormige living heeft een fijne indeling en ontvangt door de grote raampartijen veel natuurlijk daglicht. De living is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafond. Aan de voorzijde is de zithoek gecreëerd met schouw voorzien van een houtkachel. Aan de tuinzijde heb je volop de ruimte voor een grote eettafel. Middels openslaande tuindeuren aan de achterzijde bereik je de privacy biedende tuin waar het heerlijk toeven is!

Keuken
De open keuken beschikt over een ruime keukeninrichting in U-opstelling voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, vrieskast en volop kastruimte. Het betreft een mooie grote ruimte welke in open verbinding staat met het eetgedeelte.

Atelierruimte- tuinkamer
De heerlijk lichte, tuingerichte atelierruimte beschikt over fraaie raampartijen met veel natuurlijk daglicht. Deze prachtige ruimte is voorzien van een neutrale tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een balkenplafond. Middels openslaande tuindeuren aan de achterzijde bereik je de privacy biedende tuin waar het heerlijk toeven is!

Het fijne aan deze ruimte is dat je aan de voorzijde een losse entree hebt en het voor meerdere doeleinde geschikt is!

Multifunctionele ruimte
Middels openslaande Louvre deuren bereik je de extra werkruimte welk identiek is qua afwerking en mooi aansluitend aan de atelieruimte. Deze multifunctionele ruimte beschikt over wateraansluiting en verwarming.

Inpandige berging
Vanuit de tuin en multifunctionele ruimte bereik je de inpandige berging welke is voorzien van een tegelvloer en elektra.

Via de trap bereik je de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop biedt toegang tot alle vertrekken zoals de eerste drie slaapkamers en de badkamer. Ook de trap naar de tweede verdieping is via de overloop bereikbaar.

Slaapkamers
De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn variërend qua grootte maar identiek qua afwerking. De twee slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en een gestuukt plafond.

De aan de tuinzijde gesitueerde, derde slaapkamer is ruim van opzet en voorzien van een laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafond. Deze kamer beschikt over diverse vaste inbouwkasten en een toegangsdeur naar de badkamer en het balkon. Het betreft een ruim balkon voorzien van terrastegels en volop privacy.

Badkamer
De zeer royale, betegelde badkamer met fijne indeling beschikt over een ligbad, toilet, douchecabine, witgoedaansluitingen, een designradiator en een aansluiting voor een vaste wastafel. Daarnaast beschikt deze badkamer over een mooi hoekraam en extra, afsluitbare bergruimte.

We zijn aangekomen op de tweede verdieping met toegang tot de vierde slaapkamer, de stook- bergruimte en inpandige berging.

Slaapkamer
Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde, ruim opgezette slaapkamer met dakvenster en een vaste wastafel. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en een lichte wand- en plafondafwerking.

Bergruimte
Vanaf de overloop heb je aan beide zijden bergruimte waarvan een met opstelling van de cv-installatie (Nefit EcomLine Excellent).

Achtertuin
Loop naar buiten en verwelkom deze heerlijke tuin waar het werkelijk een genot is om in te vertoeven. De rust, de optimale privacy en de prachtige groenpartijen zijn woorden die dit 'paradijs' omschrijven. De achtertuin kenmerkt zich door een groot gazon, sierbestrating, een beschut terras direct achter de woning, een pergola, planten borders met vaste planten, prachtige bomen en een hele fruitgarden in eigen tuin (Appels, peren, bramen en bessen).

Het achterste gedeelte bestaat uit een bos in eigen tuin met toegangspad naar de poort met vrije achterom en een houten tuinberging met elektra.

Voortuin
De aangelegde voortuin beschikt over veel groen, een markiezen (voorzijde raam), en een ruime oprit voor het plaatsen van meerdere auto's op eigen terrein. Vanuit de voortuin bereik je de overdekte entree naar de voordeur van de woning en de toegangsdeur naar de antelierruimte.

- Bouwjaar 1975; aanbouw jaren '90
- 213 m² gebruiksoppervlakte (inclusief atelierruimte)
- Een royaal perceel van 560 m²
- Energielabel C
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing en HR ++ beglazing
- Een verrassend ruime woning met atelierruimte welke is geschikt voor meerdere doeleinden
- Gunstig gelegen ten opzichte van het dorp, uitvalswegen en op korte afstand van de snelweg (A67)
- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Bij het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 800
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 560
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 800
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 560
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij