Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een perceel van ca. 301 m² vinden jullie deze heerlijke tussenwoning met riante garage (ca. 30 m²). De woning biedt een perfecte mix tussen een rustige leefomgeving en alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Hier voelen jullie je binnen no-time thuis!

Daarnaast zijn jullie op zoek naar jullie droomwoning waar jullie de mogelijkheid hebben om een atelier, praktijkruimte of kantoor aan huis te kunnen realiseren. Bekijk deze woning dan maar eens goed en schroom niet om langs te komen voor een bezichtiging!

HIGHLIGHTS
• Wordt het weer eens tijd voor een ouderwetse spelletjesavond? Of willen jullie genieten van een goed boek of een lekker filmavondje? Dit kan in de sfeervolle woonkamer of in de lichte serre.
• Geniet van de perfecte mix van binnen en buiten in de aangebouwde serre die jullie elke dag een vakantiegevoel geeft.
• Deze woning is ideaal voor mensen met groene vingers. De woning beschikt namelijk over een riante tuin gelegen op het Zuiden waarin jullie kunnen genieten van een hapje en een drankje.
• Klussers, motorliefhebbers en hobbyisten opgelet! De riante garage van ca. 30 m² biedt een tal aan mogelijkheden! Wij zien o.a. mogelijkheden voor motoren, fietsen of de combinatie van wonen & werken.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 94 m², externe bergruimte (garage) van ca. 30 m² en een inhoud van ca. 320 m³.

Bijzonderheden:
- Platte daken vernieuwd (2019)
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan, parkeren de auto op de riante oprit of in de ruime garage en lopen middels de voordeur de woning binnen. De entree is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en Agnes plafondplaten. De entree biedt toegang tot de meterkast, garderobe en de woonkamer.

Geniet van veel lichtinval in de ruime woonkamer door de riante raampartijen. De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en Agnes plafondplaten. De woonkamer biedt toegang tot de open keuken en de eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De open keuken is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en Agnes plafondplaten. Hier kunnen jullie heerlijke gerechten bereiden! De in hoek opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, spoelbak, combimagnetron, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, wasmachine aansluiting en koelkast. De keuken biedt toegang tot de aangebouwde serre.

Tijdens alle seizoenen genieten van het buitenleven! De aangebouwde serre is afgewerkt met een betegelde vloer en gestucte wanden. De serre beschikt over Triple beglazing en biedt toegang tot de badkamer en de achtertuin.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

De riante achtertuin is gelegen op het zonnige Zuiden, zo genieten jullie elke dag van het zonnetje! De achtertuin met zij uitgang biedt een heerlijke plek om de zomeravonden door te brengen met familie en vrienden onder het genot van een hapje en drankje. De riante achtertuin is voorzien van een terras, sierbestrating, borders en ruime vrijstaande garage.

Zoeken jullie dé perfecte plek om jullie motoren, auto of fietsen te stallen? Check! De vrijstaande garage, ca. 30 m², is voorzien van elektra en een elektrische roldeur.

1e VERDIEPING (houten vloer)
Middels de vaste trap in de woonkamer bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en gesauste plafondplaten. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en bergkast met CV-Ketel (Remeha, 2009).

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en gesauste plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van aluminium kozijnen en airconditioning.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en gesauste plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en gesauste plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 320
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 211
Garage opp 29.89
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 301
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 320
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 211
Garage opp 29.89
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 301
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?