Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Uitgebouwde tussenwoning met een woonoppervlak van maar liefst 140m² en gelegen op gewilde woonlocatie in "Gijzenrooi" (Stratum) te Eindhoven!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Betreft een uitgebouwde tussenwoning gelegen aan een rustige woonstraat; - Energielabel B; - Deels voorzien van kunststof kozijnwerk; - Parterre afgewerkt met een fraaie afzelia houten parketvloer in visgraat motief; - Mogelijkheid om een vierde en mogelijk vijfde slaapkamer te creëren op de ruime zolder; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

INDELING VAN DE WONING De woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat met voldoende openbare parkeergelegenheid. De parterre is afgewerkt met een fraaie afzelia vloer in visgraatmotief. Op de eerste verdieping ligt een nette laminaatvloer. 

HAL/ENTREE Overdekte entree, hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang en doorloop naar de woonkamer. 

WOONKAMER/KEUKEN Ruime living met voldoende ruimte voor zowel een eet- en een zitgedeelte alsmede een tweede zitruimte in de uitbouw. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze is geplaatst in U-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. Fraaie maatwerk elementen zorgen voor een afscheiding ten opzichte van de woonkamer. Deze elementen zijn gemakkelijk te verwijderen. De achterzijde van de woning is over de volledige breedte uitgebouwd waardoor er een fraaie extra ruimte is ontstaan bijvoorbeeld voor een tweede zitruimte, werkkamer of speelkamer. Dubbele openslaande deuren zorgen voor fraai zicht en toegang tot de achtertuin. De woonkamer is tevens voorzien in een praktische berg-/ provisiekast.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal ruime slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 16m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van fraaie betimmering;  Slaapkamer 2 (ca. 11m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning en met wastafelvoorziening; Slaapkamer 3 (ca. 8m²): De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als werkkamer maar is daarbij prima geschikt als kleding- logeer- of kinderkamer; Slaapkamer 4 (ca.22m²) : De zolderverdieping betreft momenteel een grote open ruimte. Deze verdieping is ruim van opzet waardoor er een vierde en mogelijk vijfde slaapkamer kan worden gerealiseerd. Er is reeds voorzien in daglichttoetreding middels een dakraam. 

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping met opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie en aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen. Deze ruimte is momenteel nog geheel open. Echter kan hier prima een vierde of mogelijk vijfde slaapkamer worden gerealiseerd. Onder de kapschuinte is voorzien in bergruimte.

BUITENRUIMTE Voortuin bestaande uit sierbestrating en borders met beplanting. De entree is overdekt. De op het oosten gelegen achtertuin biedt, ondanks de uitbouw, volop ruimte en privacy. De tuin bestaat eveneens uit sierbestrating, borders met beplanting en er is een speelse zitkuil aangebracht. Tevens is er voorzien in sfeerverlichting. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de vrijstaande stenen berging. Daarbij is er een eigen achterom aanwezig.

LOCATIE EN LIGGING Deze ruime tussenwoning is gelegen aan de zuidzijde van Eindhoven in de zeer gewilde en kindvriendelijke wijk "Gijzenrooi". Deze woning is gelegen op korte afstand van beschermd natuurgebied "Gijzenrooi", de "Stratumse Heide" en de "Gijzenrooise Zegge". In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals winkelcentrum ‘Boulevard Zuid’ met diverse winkels, supermarkten, gezondheidscentra en scholen. Er is een bushalte om de hoek en uitvalswegen zijn snel bereikbaar met perfecte aansluiting op het snelwegennet.

BIJZONDERHEDEN - Ligging op gewilde woonlocatie in "Gijzenrooi" in stadsdeel Stratum; - De woning is met een woonoppervlak van maar liefst ca. 140m² zeer ruim van opzet; - Aan de achterzijde is de woning over de volledige breedte voorzien van een uitbouw; - Het plat dak van de uitbouw is reeds vernieuwd en voorzien van isolatie; - Er bestaat de mogelijkheid om op de zolderverdieping een vierde en mogelijk vijfde slaapkamer te creëren; - De woning is reeds deels voorzien van kunststof kozijnwerk en heeft een gunstig energielabel B; - Er is nog deels enkele beglazing aanwezig. Op verduurzaming van de woning kunnen woningeigenaren mogelijk subsidie verkrijgen; - Door het plaatsen van zonnepanelen en het vervangen van (deels) enkele beglazing kan een energielabel A worden gerealiseerd; - Aanvaarding in overleg doch op korte termijn mogelijk; - Uw makelaar: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 496

Overige

Perceel oppervlakte 168
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 496

Overige

Perceel oppervlakte 168
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA