Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HET IDEALE THUIS VOOR MENSEN DIE STADSLUXE WILLEN COMBINEREN MET RUST

Welkom in de charmante Sintenbuurt, waar dit prachtige woonhuis een oase van comfort en mogelijkheden biedt. Voor hen die de voorzieningen van de stad willen ervaren, maar ook de rust en ruimte van een vriendelijke buurt willen omarmen, is dit huis een droom die uitkomt.

Deze tussenwoning ligt in de kindvriendelijke Sintenbuurt, net buiten de ring van Eindhoven. Alle voorzieningen, zoals natuurgebieden, scholen, winkels en uitvalswegen, bevinden zich op korte afstand. Het centrum van Eindhoven is ook gemakkelijk te bereiken per fiets.

Hoewel deze woning al veel te bieden heeft, moet worden opgemerkt dat deze wel gemoderniseerd dient te worden. De zolder wordt momenteel niet meegerekend in het woonoppervlak, maar biedt potentieel voor extra leefruimte met de juiste aanpassingen.

INDELING VAN DE WONING
Entree: Via de voordeur betreed je de hal met de meterkast en toegang tot een tweede hal met een toilet en de trap naar boven.

Begane grond
De woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het huis, is doorzon en profiteert van veel natuurlijk licht dankzij een groot raam aan de voorkant en een schuifpui naar de achtertuin. De ruimte is afgewerkt met een parketvloer en neutrale wanden.

De keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling en is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, allemaal goed bemeten en met veel natuurlijk licht. Ideaal voor een gezin met kinderen.

De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Voorheen zat de badkamer in het midden van de eerste verdieping, maar nu is het omgebouwd tot een handige wasruimte.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de zolder, waar zich de CV-opstelling bevindt en waar je de mogelijkheid hebt om een vierde slaapkamer of kantoorruimte te creëren door het plaatsen van een dakkapel.

Tuin
De achtertuin is bereikbaar vanuit de woon-/eetkamer, keuken en via een achterom. Het is fraai aangelegd met sierbestrating, gazon en diverse vaste beplanting. Ook is er een praktische berging met elektra aanwezig. De tuin is heerlijk op het zuiden gelegen, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon.

KOM HET ZELF ONTDEKKEN
Deze tussenwoning, met een woonoppervlakte van 101 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 172 vierkante meter, biedt een geweldige kans voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en functionele woning in een vriendelijke buurt. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de mogelijkheden van deze woning!

 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij