Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale eengezinswoning is voorzien van een opbouw op de tweede verdieping waardoor deze woning maar liefst 5 ruime slaapkamers heeft. Daarnaast heeft de woning een fijne leefruimte met keuken in hoekopstelling en een privacy biedende achtertuin met terrasoverkapping. Het geheel is rustig gelegen aan een hofje. Daarnaast zijn alle gewenste voorzieningen in de nabijheid gelegen zoals het centrum van Best, het NS-station, scholen en sportvoorzieningen.

Begane grond Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een houten vloer, meterkast en praktische provisiekast. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime leefruimte met houten vloer, openslaande tuindeuren en een keuken in hoekopstelling. De keuken biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van een kunststof werkblad, 1,5 spoelbak en diverse inbouwapparatuur: vaatwasser (defect), koelkast, oven, magnetron, 4-pits gaskookplaat alsmede een afzuigkap. Vanuit de keuken is de berging bereikbaar. De berging is voorzien van elektra en verwarming.

Eerste verdieping Overloop met vloerbedekking. De overloop geeft toegang tot een praktische kast met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I van ca. 13 m² met laminaatvloer. Deze kamer ligt aan de voorzijde. Slaapkamer II (ca. 13 m²) is aan de achterzijde gelegen en is eveneens voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer III ligt aan de achterzijde en is ook voorzien van een laminaatvloer. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 9 m². Volledig betegelde badkamer met douche, wandcloset, wastafel in meubel, ligbad en designradiator.

Tweede verdieping Overloop met laminaatvloer en lichtkoepel. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers. Slaapkamer IV is aan de achterzijde gelegen en is ca. 21 m². Deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer en 2 dakramen. Ook is er een kast aanwezig waarin de C.V.-ketel is opgesteld (Merk Remeha Calenta, bouwjaar 2009). Slaapkamer V is ca. 12 m² en ligt aan de voorzijde van het huis. Ook deze kamer is voorzien van een laminaatvloer en 2 dakramen. Daarnaast is er een wastafel aanwezig.

Tuin Voortuin met gazon en aangebouwde stenen berging met elektra. Privacy biedende achtertuin met een fijne terrasoverkapping, een buitenkraantje, diverse plantenborders alsmede een poort ten behoeve van de achterom. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten.

Bijzonderheden - ruime eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers; - de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Enkel de achterdeur en de openslaande tuindeuren zijn van hout; alsmede de deur van de berging: deze is aan vervanging toe. - energielabel C; - privacy biedende achtertuin met terrasoverkapping; - voldoende parkeergelegenheid in de omgeving; - de dakopbouw van de woning is na de oorspronkelijke bouw geplaatst, de dakbedekking is op den duur aan vervanging toe. Verkoper heeft hiervoor een offerte ontvangen van €9.700,--; - De woning is gelegen op een rustige locatie. Het centrum van Best met o.a. NS-station en diverse voorzieningen (winkels, scholen, sportaccommodatie enz.) is op loopafstand gelegen. Tevens zijn de uitvalswegen rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) op korte afstand bereikbaar.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branche brede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 188
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 188
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems